BMW 7 Serisi güncelleniyor

Ototeknikveri     22 Mart 2018 12:37

BMW 7 Serisi sedan modelini güncellemeye hazırlanıyor. Yeni model casus fotoğraflarla ortaya çıktı.

BMW 7 Serisi güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Test esnasında görüntülenen prototip BMW'nin neler hazırladığına dair biraz da olsa fikir veriyor. Kapsamlı bir yenilemeden geçirilmiş değil de makyajlanmış diyebileceğimiz yeni 7 Serisi, X7 konseptinde görülenden daha büyük bir ön panjur ile karşımıza çıkıyor. Crossover otomobilin üretim versiyonu BMW'nin portföyünde bu sedan ile 8 Serisi coupe/cabrio arasında yer alacak.

 

Benzer yenilikler arka kısımda da görülüyor. İç kabinde lüks pastadan daha büyük bir dilim alabilmek için özellikle multimedya ve sürüş yardım sistemlerinin güncellenmesi bekleniyor.

 

Alman otomobil üreticisi mevcut 7 Serisi'ni (firma içinde G11 adıyla biliniyor) 2015'te tanıtmıştı. Bu da Mercedes'in şu anda segment lideri olan S-Serisi sedan modelini çıkartmasından kısa bir süre sonraya denk geliyordu. Bu arada geçen yıl Mercedes S-Serisi de güncellendi.

 

Yapılan yenilikler BMW 7 Serisi'nin Audi A8 ve Lexus LS gibi rakiplere karşı elini güçlendirebilir. Her iki model de kısa zaman önce yeni nesilleri ile piyasaya çıktı. Ayrıca 2009 ve 2013'te piyasaya çıkmış olsalar da Jaguar XJ ve Maserati Quattroporte de rekabet güçlerini koruyor.

 

Güncellenen BMW 7 Serisi gelecek yıl 2020 model yılına yönelik olarak piyasaya sürülecek.

 

 

Son Güncelleme : 26 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo