Güncellenen Renault Kadjar yeni teknolojiler ve farklı stil ile geliyor

Ototeknikveri     27 Mart 2018 03:58

Renault güncellenen Kadjar crossover modelinin prototiplerini test etmeye başladı ve kamuflaja bakılırsa otomobilin ön ve arka kısımlarının stili yenilenmiş.

Güncellenen Renault Kadjar yeni teknolojiler ve farklı stil ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin ön ve arka tamponlarının yenilenmesi, daha büyük bir ön panjura yer verilmesi, farların ve arka lambaların yenilenmesi bekleniyor. Yeni ön tampon büyük hava girişleri ile Kadjar’a öncekinden daha agresif bir görünüm kazandırabilir.

 

Yakından bakılırsa konsolun da örtüldüğü görülüyor, bu da Renault’un kabinde de değişiklikler yapacağına dair bir işaret. Daha büyük ekranlı, güncellenmiş bir multiedya sistemine yer verilebilir. Bu arada daha gelişmiş aktif güvenlik sistemleri de bekleniyor.

 

Renault tüm motor seçeneklerini yenilemek gibi bir karar almadığı sürece, güncellenen Kadjar’ın TCe benzinli TCe benzinli ve dCi dizel motorları kullanmaya devam etmesi bekleniyor. Bunlara manuel ya da X-Tronic CVT otomatik şanzıman eşlik ediyor.

 

Makyajlı Kadjar yıl sonundan önce Renault bayilerine ulaşacak. Fransız otomobil üreticisi güncellemelerin modelin kalabalık kompakt SUV segmentinde rekabet gücünü yükseltmesini umuyor. Kadjar’ın rakipleri arasında Nissan Qashqai, Hyundai Tucson ve Peugeot 3008 bulunuyor.

 

 

Son Güncelleme : 31 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo