2019 Subaru Forester resmi tanıtım öncesi ortaya çıktı

Ototeknikveri     27 Mart 2018 02:30

2019 Subaru Forester’in ilk anlaşılır nitelikteki fotoğrafları 28 Mart’ta New York Auto Show’da yapılacak tanıtımdan hemen önce internete sızdı.

2019 Subaru Forester resmi tanıtım öncesi ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak Japonya’da bir dergide yayınlanan fotoğraflar modelin evrimsel bir tasarıma sahip olduğunu, radikal değişiklikler içermediğini gösteriyor. Stil değişikleri en az düzeyde kalmış ancak crossover yeni bir ön fasya, daha büyük ön panjur ve yenilenen farlarla geliyor. Ön panjurun altında plastik gövde kaplaması ve gümüş kaydırma plakası bulunuyor.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde, pencerelerin altında ve yan eteklerin üzerinde hareketli karakter çizgileri görülüyor. Arka kısım tanıdık bir tasarıma sahip ancak burada yatay bir krom şeritle bağlanan yeni arka lambalar dikkat çekiyor.

Bu fotoğrafların orijinalliği kanıtlanamasa da, üretim modeli muhtemelen buna çok benzer olacak. Daha ilginç bir tasarım bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir ancak Subaru zaten başarılı olmuş ve iyi satış rakamları yakalanmasına katkı sağlamış bir tasarımı kaybetmek istememiş.

 

Firma yeni modelle ilgili şimdilik ağzını sıkı tutsa da modelde Impreza ile paylaşılan Subaru Global Platformu’nun kullanıldığı biliniyor. Bu sayede daha iyi güvenlik, gelişmiş sürüş dinamikleri ve azaltılmış gürültü, titreşim ve sertlik seviyeleri sağlanabilecek.

 

2019 Subaru Forester 28 Mart’ta New York Auto Show’da tanıtılacak. Modelde dört silindirli boksör motor ve dört çekişli sürüş sisteminin kullanılması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 31 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo