Lynk & Co 03 Çin’de ortaya çıktı

Ototeknikveri     28 Mart 2018 01:33

Lynk & Co 03’ün görüntüleri Çin’de yayınlandı. Üretim versiyonunun geçen yıl Şanghay’da tanıtılan tasarım prototipi ile neredeyse aynı olduğu görülüyor.

Lynk & Co 03 Çin’de ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Prototip ile otomobilin son hali arasındaki en belirgin farklar ön panjurun üzerine her iki yana eklenen ikinci farlar ve alt panjurdaki yenilenmiş sis lambaları.

 

Arka kısım ise logolardan arka lambalara kadar prototipin tasarımını aynen koruyor. Prototipte tampondan çıkan krom egzoz borularının üretim versiyonunda ortadan kalktığı görülüyor. Egzozun arka fasyanın altına yerleştirildiği düşünülüyor.

İç kabinde açık kahve ve siyah deri döşemeler kullanılmış. Geniş dokunmatik ekranlı multimedya sistemi orta konsolun büyük kısmına hakim. Fiziksel butonlar ve kadranlar da yerlerini koruyor.

03 sedan ilk etapta turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli benzinli motorla ve daha güçlü 2.0 litre dört silindirli motorla sunulacak. Daha sonra yine 1.5 litre motoru kullanan bir plug-in hibrit versiyon da çıkartılacak. Bunu muhtemelen elektrikli bir versiyon takip edecek.

Son Güncelleme : 31 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo