YENİ NİSSAN QASHQAİ PREMİER LİMİTED EDİTİON

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:43

Nissan, yeni nesil Qashqai\'de sınırlı sayıda üretilecek özel bir seri sunacak.

YENİ NİSSAN QASHQAİ PREMİER LİMİTED EDİTİON
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan, kompakt SUV segmentine damga vuran modeli Qashqai'nin yeni neslinde, özel bir seri sunmaya hazırlanıyor. Premier Limited Edition adı verilen bu seriden sınırlı sayıda üretmeyi hedefleyen Nissan, bu seriyi yeni Qashqai'nin Tekna sonanım seviyesi üzerinde geliştirmiş.

   

Dış tsarımında krom çıtalar, koyu renkli tavan detayları, 19 inçlik jantlar ve Bi-Led farlar ile farklılaşan özel serinin iç mekanında ise Premier Limited Edition logolarının yer aldığı kapı eşikleri, siyah zemin kaplamaları ve gri renkli yarı deri koltuklar dikkat çekiyor. 

Isıtmalı ön koltuklar, panoramik cam tavan ve Nissan Connect multimedya sistemi gibi donanımların standart olarak sunulduğu Premier Limited Edition, inci beyazı, gece gölgesi, metalik siyah ve metalik kırmızı olmak üzere dört farklı gövde rengi ile tercih edilebiliyor.

Sadece 130 hp güç üreten 1.6 litrelik dizel motor ile sunulacak yeni Qashqai Premier Limited Edition'da ALL-MODE 4x4-i sistemi standart olarak sunulacak. Toplam üretimi 2007 adetle sınırlanacak bu özel seri, mevcut Nissan müşterileri tarafından 31 Aralık tarihine kadar sipariş edilebilecek. 290 adedi İngiltere de satılacak bu serinin üllkemizde sunulması ise beklenmiyor.  

   

Yeni Nissan Qashqai Premier Limited Edition resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo