Otomotiv dünyasında haftanın dedikoduları: Honda CR-V için itiraflar, yasaklanacak otomobiller, Toyota’nın geleceği ve daha fazlası...

Ototeknikveri     28 Mart 2018 10:49

Otomotiv sektöründe bu haftanın gelişmeleri haberimizde. Honda CR-V’den haberler, yasaklanacak otomobiller, Toyoya Avensis’in geleceği ve Volkswagen’in elektrifikasyon planlarını sizin için derledik.

Otomotiv dünyasında haftanın dedikoduları: Honda CR-V için itiraflar, yasaklanacak otomobiller, Toyota’nın geleceği ve daha fazlası...
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda CR-V:

Honda İngiltere yöneticisi Dave Hodgetts yeni CR-V’nin rekabetin çok yoğun olduğu bir piyasada bulunduğunu, model 1996’da ilk piyasaya çıktığında koşulların çok farklı olduğunu itiraf etti. Hodgetts, CR-V satışları için otomobilin hayranı olan sadık müşterilerine güvendiklerini, ayrıca hibrit ve yedi koltuklu seçeneklerin çıkmasıyla yeni müşteriler kazanacaklarına inandığını söyledi. Yönetici ayrıca yeni modelin stilinin de çok daha ilginç olduğunu ekledi.

 

Yasaklanacak otomobiller:

McLaren Senna gibi otomobillerin eğer teknolojileri değişmezse gelecekte ortadan kalkacağı veya yasaklanacağı düşünülüyor. McLaren patronu Mike Flewitt, otomobilin 250 g/km CO2 emisyonunun 800 hp güç çıkışı düşünüldüğünde makul olduğunu ancak gelecekteki emisyon standartlarına uymayacağını belirtti. Flewitt, yüksek performanslı otomobillerin de CO2 seviyelerini düşürmek için hibrit sistemlere ihtiyacı olduğunu belirtti.

 

Toyota Avensis:

Toyota talebin azaldığı ve Opel Insignia ve Ford Mondeo gibi rakiplerin bulunduğu bir segmentte Avensis’in geleceği ile ilgili kaygılı. Toyota Avrupa patronu Johan van Zyl modelin geleceğinin ne olacağına henüz karar vermediklerini ve bunu daha sonra duyuracaklarını söyledi.

 

Volkswagen’in elektrifikasyon planları:

Volkswagen dört elektrikli konsept tanıttı ve beşinci büyük SUV yolda. Volkswagen patronu Herbert Diess şimdi bu otomobillerin lansmanı ve teslimatına odaklandı. Diess “İnsanları etkilemek ve elektrikli platformun kullanışlı olduğunu göstermek istedik. Şimdi ise bu otomobilleri üretime geçirmeye odaklanıyoruz, dolayısıyla artık daha az konsept göreceksiniz.” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme : 31 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo