2019 Hyundai Tucson New York’a geldi

Ototeknikveri     29 Mart 2018 05:49

Güncellenen 2019 Hyundai Tucson New York Auto Show’da dünya prömiyerini yaptı. Otomobilin hem görünümünde hem de içinde yenilikler var.

2019 Hyundai Tucson New York’a geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En önemli değişiklikler motor serisinde gerçekleşmiş. 2019 modeli iki motor seçeneğiyle sunulacak. Bunlardan ilki 2.0 litre direkt enjeksiyonlu dört silindirli 164 hp motor (204 Nm tork). Diğer seçenek ise 2.4 litre direkt enjeksiyonlu dört silindirli 181 hp motor (237 Nm). Bu seçenek daha önceki 1.6 litre turboşarjlı dört silindirli motorun yerini alıyor. 2019 modeldeki her iki motor da altı vitesli otomatik şanzıman ile geliyor.

 

2019 Tucson bir dizi yeni güvenlik özelliğine de sahip olacak. Bunlar arasında Kaza Önleme Asistanı ve Yaya Tespit özelliği, Uzun Far Asistanı, yağmur sensörlü silecekler, çevre görünüm monitörü, Akıllı Seyir Kontrolü ve Dur – Kalk özelliği, ayrıca Sürücü Dikkat Uyarısı yer alıyor. Standart olarak otomobil Ön Çarpışma Önleme Asistanı ve Şerit Koruma Asistanı ile geliyor.

 

Yeni iç kabin ve donanım seviyeleri

Tucson iç kabinde Apple CarPlay ve Android Auto destekli 7 inç multimedya sistemi ile geliyor. Ek olarak, Blue Link Connected Car sistemi üç yıl boyunca Blue Link hizmetleri ile birlikte belirli donanım seviyelerinde sunuluyor.

 

Tucson, Value, SE, SEL, Sport ve Limited donanım seviyeleri ile satılacak. SEL donanım seviyesinde özel 18 inç tekerlekler, diğerlerinde 17 ve 19 inç tekerlekler bulunuyor. Limited donanım seviyesi krom detaylar ile geliyor, 2.0 litre motor Value ve SE versiyonlarında sunulurken SEL, Sport ve Limited 2.4 litre motorla geliyor.

 

Tasarım bakımından önceki modelden çok farklı bir özellik yok. Önemli sayılabilecek değişiklikler revize edilen ön panjur, farlar, arka lambalar, ön ve arka fasya, 17, 18 ve 19 inç tekerleklerde görülüyor.

 

2019 Hyundai Tucson bu sonbaharda bayilere ulaşacak.

 

Son Güncelleme : 01 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo