2019 Auris Touring Sports’tan ilk fotoğraflar

Ototeknikveri     30 Mart 2018 03:58

Yeni 5 kapılı Toyota Auris’in station versiyonu 2019 Toyota Auris Touring Sports’tan ilk fotoğraflar ortaya çıktı.

2019 Auris Touring Sports’tan ilk fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Touring versiyon ağır kamuflajla gizlenmiş olsa da, otomobilin önceki modelden daha geniş olacağını tahmin ediyoruz. Yeni model hatchback kardeşi ile aynı köşeli ön fasyaya sahip olacak.

 

Arka lambaları henüz göremiyoruz ancak bu kısmın yeni RAV-4 ile benzer olduğu tahmin ediliyor.

 

Yeni Auris hatchback otomobilin aks mesafesi 40 mm arttığı için, Touring Sports versiyonunda da böyle bir artış bekleyebiliriz. Bu şekilde, otomobilin aks mesafesi 2640 mm’yi bularak Golf Variant’ı geçebilir.

 

Auris Touring Sports Toyota’nın TNGA platformunu kullanacak. Bu platform 2019 Auris’in 180 PS hibrit sistemi ya da Prius’un 1.8 litre motorlu sistemi gibi elektrikli güç aktarım mekanizmalarını destekleyecek şekilde geliştirilmiş. Motor serisinin Auris hatchback ile paylaşılması bekleniyor, şu an için bir dizel seçenek planlanmıyor.

 

İç kabin tasarımı da yine diğer versiyonla aynı olacak. Dolayısı ile kabinde standart 8 inç dokunmatik ekran, ses tanıma, Wi kablosuz şarj, üst donanım seviyelerinde 7 inç TFT multi-info ekran, deri döşeme, klima kontrolü ve çeşiti aktif güvenlik sistemleri yer alacak.

 

Avrupa’da hatchback versiyon yıl sonunda satışa çıkacak, Touring Sports’un satışları ise 2019’da başlayacak. Touring Sports, VW Golf Variant, Hyundai i30 Tourer, Renault Megane Sport Tourer, Peugeot 308 SW ve Opel Astra Sports Tourer gibi modellerle rekabet edecek.

 

Son Güncelleme : 01 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo