Geely Borui GE PHEV Sedan Çin’de tanıtıldı

Ototeknikveri     03 Nisan 2018 08:02

Geely, Çin piyasasında model portföyünü genişletmeye devam ediyor. Firma yeni otomobili Borui GE’nin lansmanını yaptı.

Geely Borui GE PHEV Sedan Çin’de tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni otomobil, Borui serisinin plug-in hibrit bir versiyonu ve üç silindirli 1.5 litre direkt enjeksiyonlu benzinli motorla elektrikli motoru biraraya getiriyor. Sistemde ayrıca 7 vitesli çift debriyajlı şanzıman bulunuyor.

 

İçten yanmalı motor, XC40 T3’ten alınmış bir Volvo motoru. Bu motor Volvo’nun gelecek 40 serisi modellerinde ve bazı Lynk modellerinde de kullanılacak.

 

Henüz yeni modelin özellikleri duyurulmadı ancak yeni Geely Borui GE’nin resmi tanıtımı 9 Nisan’da yapılacak. Yeni model yaz ortasında Çin’de satışa çıkacak. Yerel medya şimdiden otomobilin yakıt tüketiminin 1.5 litre/100 km gibi son derece düşük bir seviyede olduğunu iddia ediyor.

 

Otomobilin dış cephesi, yeni farlar ve ön panjur ile, modern Geely otomobiller ve Borui ailesinin geri kalanı ile benzer bir tasarıma sahip.

 

Kabinde çeşitli fonksiyonlara erişim sağlayan 12.2 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi bulunuyor. Dikkat çeken diğer özellikler arasında akıllı telefonlar için kablosuz şarj, ambiyans aydınlatması ve çeşitli LED dekorasyonlar sayılabilir. Konsolun ortasındaki cömert genişlikteki ekrana karşın, Geely dijital kontrol paneli sunmayı tercih etmemiş. Bu kararın maliyetleri aşağıya çekmek için alındığı düşünülüyor.

Son Güncelleme : 04 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo