Yeni 2019 Ford Focus’tan teaser

Ototeknikveri     03 Nisan 2018 11:04

Ford yeni 2019 Focus modelinden bir teaser video yayınladı. Kısa videoda LED farlar, alüminyum jantlar ve arka kısmı görebiliyoruz.

Yeni 2019 Ford Focus’tan teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ford Focus daha önce Portekiz’deki reklam fotoğrafı çekimlerinde kamuflajsız görüntülenmişti, dolayısıyla yeni videoda bilmediğimiz bir şey yok.

 

Yeni model 10 Nisan’da özel bir etkinlikle tanıtılacak. Ön çamurluktaki küçük logo ve siyah alaşım jantlar nedeniyle görüntülerdeki mavi Focus’un bir ST Line modeli olduğu anlaşılıyor. Agresif tavan spoyleri otomobile daha da çekici bir görünüm kazandırıyor.

 

Mevcut Focus’la karşılaştırıldığında yeni otomobilin dış cephe tasarımı oldukça farklı ve Hyundai i30 ya da Kia Rio gibi Kore otomobillerini andırıyor. Bu da kötü bir şey değil.

 

Geçen yıl Ford’un global piyasalar yöneticisi Jim Farley yeni Focus’un daha lüks olacağını ve mevcut otomobilden daha az sayıda satılacağını söylemişti. Bu değişikliğin bir parçası olarak hatchback en üst donanım seviyesi Vignale versiyonu ve crossover stili Active versiyonuyla sunulacak.

 

Yeni Focus’un üretimi 2019’un ikinci yarısında başlayacak. Kuzey Amerika’da satılacak modeller ilk etapta Çin’den, daha sonra Avrupa’dan temin edilecek.

 

Son Güncelleme : 04 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo