Skoda Superb için İngiltere'de yeni SportLine Plus donanım seviyesi

Ototeknikveri     05 Nisan 2018 01:35

Skoda yeni SportLine Plus donanım seviyesi ile müşterilerine daha da fazla standart özellik sunuyor.

Skoda Superb için İngiltere'de yeni SportLine Plus donanım seviyesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni SportLine Plus, standart SportLine modelinin sportif görünümünü yeni donanım ile zenginleştiriyor. Bu yenilikler arasında Columbus uydu navigasyon ve 9.2 inç dokunmatik ekran, entegre Wi-Fi, ısıtmalı ön koltuklar, kör nokta tespiti, elektronik bagaj kapağı ve progresif dinamik direksiyon dikkat çekiyor.

Skoda Superb SportLine Plus modelinin dış cephesinde 19 inç Anthracite Vega alaşım jantlar, sportif tamponlar, parlak siyah detaylar ve karartılmış camlar bulunuyor. Hatchback versiyonlarda ayrıca arkada siyah spoyler, station versiyon için parlak siyah tavan rayları ve kaporta ile aynı renkte bir spoyler daha sunuluyor. Bi-xenon farlar, ön ve arka park sensörleri, Sürüş Modu Seçimi, iki bölgeli klima kontrolü, anahtarsız giriş ve seyir kontrolü de standart özellikler arasında. Biniş yüksekliği 15 mm alçaltılmış, ayrıca XDS elektronik diferansitel kilidi mevcut.

 

Yeni Skoda Superb SportLine Plus modelinin iç kabininde direksiyonda gümüş dikişler, kapitone Alcantara spor koltuklar, LED ambiyans aydınlatması, konsolda karbon kaplama ve alüminyum pedallara yer verilmiş.

Etkileyici bir dizi özelliğine rağmen, Skoda Superb SportLine Plus, standart SportLine modelinden sadece 1720 euro daha pahalı. Bu özellikleri tek tek almaya kıyasla, Skoda Superb SportLine Plus %40 tasarrıf sağlıyor.

 

Müşteriler üç benzinli ve iki dizel motor seçeneğine sahip olacak. Ayrıca dört çekişli sürüş sistemi ve DSG şanzıman tercih edilebilecek. Skoda Superb’in en güçlü versiyonu 2.0 litre TSI 280 PS 4x4 olarak kalmaya devam ediyor. Bu versiyon 5.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

 

Yeni Skoda Superb SportLine fiyatları sedan için 33.631 euro, station için 31.139 euro’dan başlıyor.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo