2019 Volkswagen Jetta: ABD Fiyatları, Donanım Seviyeleri ve Tüm Detaylar

Ototeknikveri     06 Nisan 2018 04:14

18.545 $ başlangıç fiyatı ile VW’nin yeni 2019 Jetta modeli, mevcut modele göre 100 $ daha ucuz ve 2018 yılının 2. çeyreğinde bayilere ulaşması bekleniyor.

2019 Volkswagen Jetta: ABD Fiyatları, Donanım Seviyeleri ve Tüm Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Jetta, Alman otomobil üreticisinin 1.4 litrelik turboşarjlı TSI motorunu kullanacak, 150 HP güç çıkışı ve 249 Nm torkun yanı sıra, altı ileri manuel şanzıman ya da sekiz ileri otomatik şanzıman ile sunulacak.

 

Göze çarpan özellikler arasında Sürücü Kişiselleştirme, dijital kokpit sistemi, ortam aydınlatması, sürücü destek sistemleri, Otomatik Çarpışma Sonrası Fren sistemi ve altı yıl veya 72.000 mil (115,872 km) kapsamlı, aktarılabilir bir garanti yer alıyor.

 

VW, yeni modeli S, SE, R-Line, SEL ve SEL Premium sınıflarında sunacak.

 

Jetta S

Giriş seviyesi modelin fiyatı 18.545 $ olarak belirlenmiş. Otomobil standart altı vitesli manuel şanzıman ve 16 inç 'Rama' alaşım jantlar, LED farlar (LED gündüz sürüş ışıklarıyla) ve arka lambalar, krom ön panjur, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, arka kamera, otomatik falar, elektrikli park freni, kumaş koltuklar ve 6.5 inç renkli dokunmatik bilgi eğlence sistemi ile birlikte geliyor.

 

Otomatik versiyonu tercih edenler 19.345 $ ödeyecekler. Sürücü Yardım Paketi ise 450 $ ekstra bir ücret karşılığında eklenebiliyor. Pakette İleri Çarpışma Uyarısı, Otonom Acil Durum Freni, Arka Trafik Uyarısı, Kör Nokta Monitörü ve ısıtmalı yan aynalar bulunuyor.

 

Jetta SE

SE donanım seviyesi S versiyonunu temel alıyor ve 22.155 $ başlangıç fiyatıyla alınabiliyor. Model, standart 8 vitesli otomatik şanzıman, 16 inç iki renk tonlu 'Rama Siyah' alaşım jantlar, panoramik açılır tavan, çift bölgeli klima kontrolü, deri kaplama direksiyon simidi ve vites topuzu, anahtarsız erişim, tek butonla başlatma ve ısıtmalı ön koltuk ile sunuluyor. Bu arada, standart sürüş yardım özellikleri arasında Ön Bölge Asistanı ve Arka Trafik Uyarısı ile Kör Nokta Monitörü bulunuyor.

 

Model yılının ortalarında, Soğuk Hava Paketi de 495 $ fiyatla satın alınabilecek. Pakette ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecekleri ve yıkayıcıları ile uzaktan başlatma fonksiyonu bulunuyor.

 

Jetta R-Line

22,995 $ fiyatla satılan R-Line donanım seviyesi, 17 inç koyu gri 'Trenton' alaşım jantlar, parlak siyah ön ızgara, çift egzozlu R-Line arka tampon, sis farları, siyah ayna kapakları, R-Line logoları içeriyor. Siyah tavan astarı, kontrast dikişli R-Line direksiyon simidi, iki tonlu dikişli ve iki tonlu siyah ve gri oturma koltuklar ve XDS elektronik diferansiyel ise diğer önemli özellikler arasında.

 

Jetta SEL

R-Line gibi, SEL donanım seviyesi de SE üzerine kuruluyor ve 24.415 $ fiyatla satın alınabiliyor. Bu fiyat karşılığında müşteriler, LED projektör farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, yağmur sensörlü silecekler, otomatik karartmalı dikiz aynası, Sürüş Modu Seçimi, 10 renkli özelleştirilebilir ambiyans aydınlatması, 10.25 inç dijital kokpit ekranı, bağlantılı araç hizmetleri, 400 Watt BeatsAudio ses sistemi ve 8 inç dokunmatik bilgi eğlence sistemi ediniyor.

 

Standart sürüş yardım özellikleri Adaptif Seyir Kontrolü, Uzun Far Kontrolü ve Aktif Şerit Koruma Sistemini içeriyor.

 

Jetta SEL Premium

Amiral gemisi SEL Premium, 26.945 $ başlangıç fiyatıyla satılıyor. Bu versiyon, 17 inç iki tonlu Tornado Metalik alaşım jantlar, R-Line arka tampon, sis farları, entegre dönüş sinyalli yan aynalar, spor konfor koltukları, deri koltuklar, havalandırmalı ön koltuklar, hafızalı ayarlı ve bel destekli sürücü koltuğu, 8 inç bilgi-eğlence sistemi ve model yılının ortasından itibaren standart Soğuk Hava Paketi ile geliyor.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo