2019 Audi Q3’ün kabinine ilk bakış

Ototeknikveri     06 Nisan 2018 12:55

Audi yeni nesil Q3 SUV’ye son dokunuşlarını yapıyor. Casus fotoğrafçılar otomobilin iç kabinini ilk kez görüntüledi.

2019 Audi Q3’ün kabinine ilk bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konsol hala kamuflajlı olsa da iç kabindeki temel özellikleri görebiliyoruz. Bunlar arasında yeni yüksek çözünürlüklü multimedya ve kontrol paneli ekranları dikkat çekiyor.

 

Modern bağlantı sistemleri premium kompakt SUV segmentinde bir gereklilik haline geldi ve Audi iç kabiniyle müşterileri nasıl etkileyeceğini iyi biliyor. Yeni Q3’te sürücü ve yolcular için çok konforlu ve teknolojik açıdan gelişmiş bir iç mekan bekleniyor.

 

Mevcut Audi Q3 hala PQ35 mimarisini kullanıyor, yeni model ise daha sofistike MQB platformuyla gelecek. Yeni otomobil daha uzun ve biraz daha hafif olacak, daha fazla kullanım alanı ve yakıt verimliliği sunacak. Giriş seviyesi modeller Avrupa’da önden çekişli sürüş sistemiyle sunulacak, Quattro dört çekişli sistem ise daha güçlü versiyonlarla birlikte gelecek.

 

Audi yeni Q3’ün daha konforlu bir biniş deneyimi ve kıvrak bir sürüş sunduğunu, bu sayede kalabalık ve popüler bir segmentte güçlü şekilde rekabet edebileceğini belirtiyor.

 

Motor seçenekleri arasında ilk etapta VW Grubu’nda yaygın şekilde kullanılan 1.5 litre TSI motor, en süt donanım seviyesi SQ5 için ise turboşarjlı 2.5 litre beş silindirli 400 hp motordan oluşacak. Yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da seride yer alacak. Audi bir eTron versiyonu eklemeyi de düşünüyor.

 

Audi yeni 2019 Q3 modelini bu yıl içinde tanıtacak. Yeni modelin Paris Auto Show’da tanıtılması bekleniyor ancak henüz kesinleşmiş değil. Otomobilin üretiminin ise firmanın Macaristan’daki Gy?r fabrikasında yapılacağı doğrulandı.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo