2019 BMW X7’nin iç kabini ortaya çıktı

Ototeknikveri     10 Nisan 2018 03:08

BMW 2019 X7’ye son dokunuşlarını yapıyor. Model bu yıl Los Angeles Auto Show’da tanıtılabilir.

2019 BMW X7’nin iç kabini ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Amiral gemisi crossover otomobilin X7 iPerformance konseptiyle önizlemesi yapılmıştı, konseptteki stil detaylarının çoğunun korunduğu görülüyor. Ön kısımdan başlayarak, modelin dev bir böbrek biçimli ön panjuru var, bu sayede bir BMW olduğu hemen anlaşılıyor. Tasarımcılar otomobile ayrıca LED farlar, ince sis farları ve bal peteği biçimli ızgaraya sahip sportif bir ön tampon eklemişler.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde büyük boyutlu bir X5’i andıran tanıdık bir profil görüyoruz. Kamuflaj pek çok stil detayını gizliyor ancak görüntülenen prototipin M Sport paketiyle donatıldığı anlaşılıyor. Prototip tek renkli bir görünüme ve mavi kaliperli bir fren sistemine sahip. Model aynı zamanda üçüncü sırada giriş çıkışı kolaylaştıran uzun arka kapılara sahip.

 

Crossover otomobilin arka kısmı kısmen düz ve göze çarpan az sayıdaki stil detayları ikili egzoz boruları, bagaj kapağına monte edilmiş spoyler ve krom şeritle bağlanan ince LED farlardan ibaret.

 

Firmanın en üst düzey crossover otomobili olduğu düşünüldüğünde, X7’nin teknolojiyle dolu olması şaşırtıcı değil. Sürücüler kabinde dijital bir kontrol paneli, bağımsız multimedya sistemi ve klima kontrollerini gösteren küçük bir LCD ekranın bulunduğu kontrol araçları kısmı bulacak.

 

Bunun yanı sıra deri kaplama direksiyon, metalik aksanlar ve vites kolu çevresinde kontrol araçları görülüyor. Kabinde iDrive kontrol sistemi ve Sport, Comfort ve Eco Pro modları için özel butonlar yer alıyor.

 

X5 gibi, X7 de CLAR mimarisini kullanacak ve bir dizi farklı motorla sunulacak. Bu motorlar arasında 3.0 litre TwinPower Turbo altı silindirli 355 hp (249 kW) ve 4.4 litre TwinPower Turbo V8 455 hp (339 kW) seçeneklerinin de yer alması bekleniyor. Plug-in hibrit ve dizel versiyonlar da sunulabilir.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo