Gizemli elektrikli Nissan modeli Pekin’de gün ışığına çıkacak

Ototeknikveri     10 Nisan 2018 06:07

Nissan bu ay sonunda gerçekleşecek 2018 Pekin Auto Show için hazırlanıyor. Firma gizemli elektrikli modeli de dahil olmak üzere, fuarda bir dizi yeni modelini tanıtacak.

Gizemli elektrikli Nissan modeli Pekin’de gün ışığına çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın “M.O.V.E. to 2022” planı kapsamında, elektrikli model sadece Çin piyasasına yönelik olacak ve Dongfeng ile birlikte üretilecek. Yeni model Çin’de elektrikli otomobillere olan yüksek talepten faydalanma amacı taşıyor. Otomobilin detayları henüz açıklanmıyor ancak etkinlikte modele IMx Kuro’nun da eşlik edeceği biliniyor.

 

IMx Kuro, fuarda tanıtılacak bir elektrikli crossover konsepti. Otomobil 600 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olacak. İlk olarak geçen ay Cenevre’de tanıtılan konsept şimdi Çin’e geliyor. IMx Kuro’nun en dikkat çeken özelliği yapay zeka teknolojisi. Nissan’ın ifadesiyle “Beyinden Taşıta” teknolojisi sürücünün beyin sinyallerinin otomobilin bazı fonksiyonlarını yönetebilmesini sağlıyor.

 

2018 Yılın Yeşil Otomobili ödülünü kazanan yeni nesil Nissan Leaf de Pekin’de sergilenecek. Dünyanın en çok satan elektrikli otomobili Leaf, yeni nesilde 378 km sürüş mesafesi, güçlü bir elektrikli motor, yarı otonom sürüş teknolojisi, yeni teknolojiler ve taze bir stil ile sunuluyor.

 

Yeni klasik şasili SUV Nissan Terra Pekin’de tanıtılacak bir diğer model. Terra, Navara modelini temel alıyor. Nissan Terra bu yıl Çin’in yanı sıra diğer piyasalarda da çıkacak. Modelin iki motorla sunulması bekleniyor: 2.3 litre dizel ve 2.5 litre benzinli.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo