Volkswagen Lavida Plus, Arteon’a benzeyen görünümü ve MQB mimarisiyle çıktı

Ototeknikveri     11 Nisan 2018 01:26

Volkswagen Çin’de yeni nesil Lavida Plus modelini piyasaya sürdü. Yeni Lavida Plus’la birlikte önceki nesil de satılmaya devam edilecek.

Volkswagen Lavida Plus, Arteon’a benzeyen görünümü ve MQB mimarisiyle çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sedan otomobili kolayca Passat’la karıştırmak mümkün ancak uzunluğu 65 mm, aks mesafesi 78 mm artmış olsa da boyutu Passat’dan daha küçük. Model PQ34 mimarisinden MQB platformuna geçiş yaptı.

 

Otomobilin iç kabini oldukça lüks görünüyor. Dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, iki bölgeli klima kontrolü, çok fonksiyonlu direksiyon ve deri döşemeler dikkat çeken özellikler arasında. Öte yandan, bu özelliklerin bir çoğu için müşterilerin üst donanım seviyelerini seçmeleri gerekecek.

 

Volkswagen’in Çin’e özel yeni kompakt sedan otomobili üç benzinli motorla sunulacak. Seçenekler 116 hp 1.5 litre, 116 hp 1.2 litre turbo ve 150 hp 1.4 litre turbo motorlardan oluşacak. Bunlar modele göre değişen şekilde beş vitesli manuel ya da alti vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilebilecek.

 

Volkswagen yeni Lavida Plus dünya prömiyerini bu ay sonunda 2018 Pekin Auto Show’da yapacak. Birkaç ay sonra, yaz ortasında otomobil Çin’de satışa çıkacak ve mevcut Lavida’dan biraz daha pahalı olacak. Yeni nesil çıktığında selefi Lavida’nın fiyatı düşürülerek 100.000 RMB (15.850 dolar / 12.990 euro) olacak.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo