Elektrikli Skoda SUV Coupe 2020’de çıkacak

Ototeknikveri     11 Nisan 2018 04:48

Skoda 2025’e kadar beş elektrikli otomobil çıkartma planını açıklamıştı. Bunlardan birisi de Vision E konseptinin üretim versiyonu olacak.

Elektrikli Skoda SUV Coupe 2020’de çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yılki Auto Şanghay’da tanıtılan ve Frankfurt Motor Show için güncellenen konsept toplam 306 PS (302 hp/225 kW) güç çıkışı veren iki elektrikli motora sahip. Elektrikli sürüş mesafesi ise 500 km.

 

Skoda’nın sıfır emisyonlu SUV coupe otomobili Jaguar I-Pace ve Tesla Model X gibi modellerle rekabet edecek ve üretim versiyonu 2020’de piyasaya çıkacak. Skoda şimdilik modelle ilgili başka bilgi vermiyor ancak konseptin 3. Seviye otonom sürüş yetenekleri olduğu, bunların üretim versiyonunda da yer alabileceği belirtiliyor.

 

Skoda Vision E’nin yanı sıra, firma Volkswagen I.D. hatchback modelini de Felicia E adıyla satabilir. Öte yandan, bir başka elektrikli kompakt SUV de önümüzdeki 7 yıl içinde çıkacak. Buna 2 ya da 4 kapılı coupe sedan ve muhtemelen Citigo da eşlik edecek.

 

Superb PHEV de gelecek yıl piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu modelin VW Passat GTE’nin güç aktarım mekanizmalarını kullanması bekleniyor. Hibrit sistem 1.4 litre benzinli motor, elektrikli motor ve 9.9 kWH li-ion pilden oluşuyor. Toplam sistem gücü 215 hp, elektrikli sürüş mesafesi ise 50 km. Skoda’nın aile otomobili daha yüksek kapasiteli bir pil de kullanabilir.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo