Yeni Ford Focus Active – Subaru XV'yi Hedef Alıyor

Ototeknikveri     13 Nisan 2018 02:56

Beklendiği gibi, Ford yeni Focus modeli için Active versiyonunu da çıkarttı, böyle dünya yeni bir yarı offroad hatchback daha kazanmış oldu.

Yeni Ford Focus Active – Subaru XV'yi Hedef Alıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İnsanlar crossover otomobillere bayılıyor ve bu trend yakın zamanda değişeceğe benzemiyor. Otomobil üreticileri maceraperest off-road stiline benzer yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor.

Yeni Ford Focus Active bu niş segmentteki tek model değil, ikinci nesline ulaşan Subaru Crosstrek de bu tipteki örneklerden bir diğeri.

Şu an için Focus Active’in standart modelden 30 mm daha yüksek olduğu dışında başka bir bilgi elimizde yok. Bu versiyonda hangi motorlar kullanılacağı ya da dört çekişli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Otomobilin Fiesta Active gibi önden çekişli olabileceği düşünülüyor.

Eğer böyle olursa, dört çekişli Subaru Crosstrek bu karşılaştırmaya bariz bir avantajla girmiş olacak. Öte yandan, Ford Focus Active daha fazla motor seçeneği ve daha modern teknolojiler sunacak.

Görsel olarak her iki model de plastik kaplamalar, artırılmış biniş yüksekliği ve büyük alaşım tekerleklerle off-road stillerini belli ediyor.

 

Subaru Crosstrek daha köşeli ve heybetli bir görünüme sahipken, yeni Ford Focus Active daha kıvrımlı hatları ve temiz çizgileriyle öne çıkıyor.

 

Ön kısımda iki model de gururla markalarını sergiliyorlar. Ford altıgen ön panjurla gelirken Subaru daha geleneksel kalmayı tercih ediyor.

İç kabinde Subaru kullanıcılarını net ve ciddi bir tasarım bekliyor. Ford’un kontrol paneliyse daha fazla modern kontrol aracı ve döşeme çeşitliliğiyle geliyor ancak konsola yapıştırılmış bir tablet gibi duran multimedya sistemi herkesi mutlu etmeyebilir.

Subaru Crosstrek

Siz hangi modeli tercih ederdiniz? Yorumlarınızı aşağıda belirtin.

Son Güncelleme : 13 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo