Skoda Kamiq crossover: İç kabinden ilk görüntüler

Ototeknikveri     17 Nisan 2018 10:44

Pekin Auto Show’un başlamasına bir hafta kala, Çin medyasında Skoda Kamiq’ten yeni fotoğraflar yayınlandı.

Skoda Kamiq crossover: İç kabinden ilk görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin iç kabinini ilk kez görüyoruz. Kabin Karoq ve Kodiaq ile benzer bir görünüme sahip. Konsolda solunda fiziksel butonlar olan ve dikey hava girişleri ile çevrelenmiş multimedya sistemi bulunuyor. Klima kontrolleri de doğrudan iki kardeş modelden alınmış. Kamiq kullanıcıları ayrıca Karoq ve Kodiaq ile aynı çok fonksiyonlu ve üç kollu direksiyonla da karşılaşacak.

 

Skoda’nın Batı piyasalarında sunulan yüksek binişli otomobillerine kıyasla bu Çin’e özel crossover daha fazla depolama alanı sunuyor. Bu alanlardan birisi konsolun en üstünde, birisi de vites kolunun önünde. Modelde otomatik şanzımana yer verilmiş ancak giriş seviyesi versiyonların manuel şanzımanla gelmesi bekleniyor. Her iki şanzıman seçeneği de 110 PS (108 hp/81 kW) doğal emişli 1.5 litre benzinli motorla çalışıyor.

 

Skoda Kamiq modelini 25 Nisan’da Pekin Auto Show’da tanıtacak. Birkaç ay sonrasında model Çin’de piyasaya çıkacak. Otomobilin başlangıç fiyatının 90.000 – 10.000 yuan (58.000 – 65.000 TL ) arasında olması bekleniyor. Üretim Shanghai Volkswagen ortak girişimi tarafından yapılacak.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo