Mercedes-Benz A-Serisi sedan Pekin’de görücüye çıkacak

Ototeknikveri     18 Nisan 2018 02:50

Mercedes-Benz kompakt ailesine yeni bir üye katıyor: sadece bir hafta sonra, ilk A-Serisi sedan tanıtılacak.

Mercedes-Benz A-Serisi sedan Pekin’de görücüye çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hatchback kardeşine katılan dört kapılı versiyon Pekin Auto Show’da dünyaya merhaba diyecek. Yeni model “Çin için, Çin’de üretilmiş bir otomobil” olarak tanımlanıyor. Bu da Çin piyasasının Mercedes-Benz için ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyor.

 

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi sedan Çin dışında ABD, Kanada gibi piyasalarda da satışa sunulacak. Kuzey Amerika modellerinin 7 vitesli çift debriyajlı otomatik vitesle sunulması bekleniyor.

 

Amerika’da hangi motorların yer alacağı henüz bilinmiyor ancak 160 hp 1.4 litre ve 221 hp 2.0 litre seçenekleri ihtimal dahilinde. 1.5 litre dizel motorun ise Amerika’ya gitmesi beklenmiyor.

 

Dış cephede, Mercedes-Benz A-Serisi sedan C sütununa kadar dördüncü nesil hatchback ile aynı tasarımı sergileyecek. İç kabin de yine neredeyse tamamen aynı olacak. Dolayısıyla, MBUX iki ekranlı multimedya sistemi (iki adet 7 inç ekranla) tüm versiyonlarda standart olarak gelebilir. Orta donanım seviyesinde bir adet 7 inç ekran, bir adet 10.25 inç ekran sunulurken, en üst donanım seviyesinde ise iki adet iki adet 10.25 inç ekran bulunuyor.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo