Makyajlı 2018 Kia Sportage görüntülendi

Ototeknikveri     18 Nisan 2018 01:10

Güncellenen Kia Sportage bu yıl yeni görünümü ve 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle çıkacak.

Makyajlı 2018 Kia Sportage görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sonbahar aylarında satışa çıkması beklenen Kia Sportage casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

 

2015’ten beri satışta olan model Seat Ateca ve Skoda Karoq gibi yeni rakiplere karşı elini güçlendirmek için güncelleniyor. Son gelen fotoğraflar dış cephede bazı revizyonlar olduğunu gösteriyor.

 

Otomobildeki yenilikler hala kamuflajla gizleniyor ancak öndeki yeni farları fark etmek mümkün. Yeni farlar firmanın “buz küpü” aydınlatma imzasına sahip ve dört küçük LED projektörle geliyor. Otomobilin burun kısmının da farlar gibi yenilenmesi bekleniyor.

 

Fotoğraflanan otomobil büyük ihtimalle en üst donanım seviyesi GT-Line, bunu arkadaki ikili egzoz çıkışlarından anlayabiliyoruz. Bu versiyon da yeni alaşım jantların da bulunacağı anlaşılıyor. Ayrıca arka lambaların aydınlatma imzası yenilenmiş.

 

Fotoğraflarda iç kabin görünmüyor ancak bu kısımda önemli değişiklikler beklenmiyor. Kaputun altında, güncellenen Sportage 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle gelecek. Geçtiğimiz günlerde basına konuşan Hyundai Motor Group Ar-Ge yöneticisi Woong Chul Yang, CO2 emisyon sınırlamalarına uymak için yarı hibrit sistemin önemli olduğunu, Sportage, orta boy SUV’ler ve yeni Cee’d için bu sistem üzerinde çalıştıklarını belirtmişti.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo