Yeni Mercedes A-Serisi sedan üretim bandında görüntülendi

Ototeknikveri     18 Nisan 2018 11:40

Mercedes-Benz yeni A-Serisi sedan modelini bu ay sonunda Pekin Auto Show’da tanıtacağını onaylamıştı. Alman otomobil üreticisi dört kapılı modelin ilk resmi fotoğraflarını da yayınlamış olabilir.

Yeni Mercedes A-Serisi sedan üretim bandında görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni A-Serisi hatchback fotoğraflarının içinde, muhtemelen sedan modele ait, başka bir kaporta stilini üretim bandında gösteren üç fotoğrafa da rastlandı. Fotoğrafta sadece tamamlanmamış kaportalar görünüyor ancak bunların hatchback olmadıkları anlaşılıyor.

Fotoğraflar Daimler’in Macaristan’daki Kecskemét fabrikasında çekilmiş. Burada CLA dört kapılı coupe, CLA station ve B-Serisi de üretiliyor. Arka lambaların şekline baktığımızda CLA’ya benzemiyor. Aksine, benzer arka lambaları daha önce sadece A-Serisi hatchback otomobilde gördük.

Mercedes bu fotoğrafları diğerlerinin arasına kazayla eklemiş olabilir, ya da dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Kompakt lüks sedan modelin bir kaç hafta sonra tanıtılacağını göz önüne alırsak, her iki olasılık da şaşırtıcı değil. Her şekilde, durum Pekin’de açıklığa kavuşacak.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo