MOBİCAR'DAN GRUPANYA KAMPANYASI

Ototeknikveri     11 Nisan 2014 03:04

Mobicar’ın Müthiş Grupanya Kampanyası İle 5 TL’ye %50 İndirimle Araç Kirala! Üstelik Üyelik Bedava!

MOBİCAR'DAN GRUPANYA KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Öde kullandığın kadar” sistemi ile şehir ulaşımına alternatif getiren araç paylaşım platformu Mobicar, Grupanya'dan alacağınız 5 TL değerindeki çek ile %50 indirimli kiralama ve bedava yıllık üyelik şansı sunuyor!
 
Araçların ihtiyaca göre, belli süreler ve belli mesafeler için kullanılması ve kullanıldığı kadar ödenmesi esasına dayanan Mobicar, yoğun nüfuslu şehir hayatı içerisinde, pratik ve ekonomik bir ulaşım alternatifi en ideal çözümü sunmak için, Grupanya ile muhteşem bir kampanyaya imza atıyor.
 
Araç paylaşım platformu Mobicar, 14 Nisan 2014 tarihi itibariyle geçerli olacak kampanya ile Grupanya üzerinden alınacak 5 TL değerindeki hediye çeki karşılığında, yüzde 50 indirimle araç kiralama ve bedava yıllık üyelik sağlanacak.
 
İster saatlik, ister günlük, ihtiyacınıza göre araç paylaşım imkanı tanıyan Mobicar, bu kampanya ile İstanbul’un 19 noktasında yer alan Mini Cooper, Mercedes-Benz A180, VW Beetle, Ford Fiesta, Renault Clio ve VW Polo modellerini çok uygun fiyata kiralama fırsatı sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için Mobicar'ı takipte kalın.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo