YENİ HONDA VEZEL JAPONYA'DA SATIŞA ÇIKIYOR

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:48

Honda, yeni küçük SUV modelini Japonya\'da 20 Aralık\'ta satışa sunuluyor.

YENİ HONDA VEZEL JAPONYA'DA SATIŞA ÇIKIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda Motor Co, Ltd, 20 Aralık 2013 tarihinde Japonya'da yeni Vezel modelinin satışına başlayacağını duyurdu. Yüksek düzeyde SUV dinamiklerini, bir coupe zerafetini, bir MPV'nin iç mekan özellikleri, mükemmel yakıt ekonomisini ve işlevselliği tek bir çatı altında toplamasıyla öne çıkan yeni Vezel, hibrid ve benzinli motor seçeneklerine sahip olacak. Her iki motor seçeneğiyle birlikte dört tekerlekten çekiş sistemini (4WD) de sunacak olan Vezel, büyük bir bagaj hacmini de kullanıcılarına sunuyor.

Yeni Honda Vezel dış mekan resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Coupe tarzı tasarımın kattığı sportif görünümün yanında, aracın ön ve arkasında yer verilen led farlar şık bir görünüm sağlıyor. C sütununa gizlenen, arka kapı kolu sportif görünüme destek olurken, bu bölgeden başlayıp ön çamurluklara doğru uzanan bükümlü çizgi, araca kaslı bir görünüm kazandırıyor. Farklı jant alternatifleri ile kişiselleştirilebilen Honda Vezel, ilk olarak Japonya'da, 1.5 litrelik benzinli ve hibrid motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Elektrik motoru sayesinde toplam gücü 152 hp'ye ulaşan SPORT HYBRID i-DCD adlı hibrid sistem, 2.0 litrelik bir motorun performansını sunarken, 100 km'de ortalama 3.7 litrelik tüketim değeriyle dikkat çekiyor. 1.5 litrelik motora sahip benzinli seçenek te, 4.9 litrelik ortalama tüketim değeri ile tutumlu bir görüntü çiziyor.

   

10.6 metrelik dönüş çapı ile şehir içi kullanımda pratik kullanım özellikleri sunabilen yeni Vezel, hem benzinli hem de hibrid versiyonlarda sunduğu dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonu ile, kritik durumlarda arka tekerleklere de tork ileterek aracın daha güvenli seyredebilmesini sağlıyor. Şık kokpiti, ergonomik tasarımı ve değişken iç hacmiyle öne çıkan bir iç mekana sahip olan Vezel, yerden 650 mm yüksek olan yükleme eşiğine ve 1180 mm açılma genişliğine sahip 404 litrelik bir bagaj hacmini kullanıcılarına sunuyor. Yeni ve gelişmiş uyumluluk teknolojisine sahip pasif güvenlik sistemleri ile dikkat çeken Vezel'in, Avrupa versiyonunun da önümüzdeki günlerde detaylanması bekleniyor.  

Yeni Honda Vezel iç mekan resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo