2019 Mercedes GLC’ye küçük ama gerekli güncelleme

Ototeknikveri     27 Nisan 2018 01:14

Mercedes güncellenen GLC SUV modelinin geliştirme sürecine devam ediyor. Yeni test otomobili modeldeki değişiklikleri gizleyen kamuflajla görüntülendi.

2019 Mercedes GLC’ye küçük ama gerekli güncelleme
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes GLC, yeni tanıtılan makyajlı C-Serisi ile aynı rotayı takip edecek. Bu da, dış cephedeki değişikliklerin hafif olacağı, Mercedes’in daha fazla teknolojiye odaklanacağı anlamına geliyor. Multibeam LED farlar bu teknolojik yeniliklerden sadece bir tanesi.

 

En büyük estetik revizyonlar iç kabinde yapılmış. Güncellenen Mercedes GLC 12.3 inç dijital kontrol paneli, yeni head-up display ve 10.25 inç ekranlı multimedya sistemiyle geliyor. Arayüzü güncellenen multimedya sistemi dokunmatik pedle kontrol edilebiliyor.

 

Bir diğer yeni özellik de üç kollu direksiyon simidi. Direksiyonun üzerinde, ilk olarak S-Serisi’nde gördüğümüz, dokunmaya duyarlı kontroller yer alıyor. Güvenlik ve sürüş yardım sistemleri de güncellenerek kapsamı genişletilmiş. Otomobilde gelişmiş kamera ve radar donanımı bulunuyor.

 

Motor seçenekleri firmanın en yeni motorlarıyla güncellenmiş. Eski 2.1 litre dizel motorun yerini Avrupa modellerinde daha modern 195 hp 2.0 litre motor alıyor. 9 vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

 

Güncellenen Mercedes GLC 2019’da Avrupa piyasasında çıkacak. Hemen ardından otomobil ABD’ye de gidecek.

 

Son Güncelleme : 27 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo