Geely yeni Icon konsepti ve Borui GE plug-in hibrit modelini tanıttı

Ototeknikveri     28 Nisan 2018 02:22

Geely, markanın yeni enerji vizyonunu ve stil anlayışını yansıtan yeni Icon konseptini paketinden çıkarttı.

Geely yeni Icon konsepti ve Borui GE plug-in hibrit modelini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo XC40 ile aynı platformu kullanan Icon konsepti, sonsuzluk sembolünden esinlenen ince far ve arka lambalara sahip kompakt bir crossover. Otomobilin kaputunda havalandırma kanalları bulunuyor, ayrıca koruyucu plastik kaplamalar ve aerodinamik tekerlekler dikkat çekiyor.

 

Ön cam ve tavan Range Rover Evoque ile benzerlik gösterirken, Icon özgün bir kaportaya ve şık bir kabine giriş için, öne doğru açılan arka kapılara sahip.

 

İç kabinde minimalist bir tasarım izlenmiş ve geniş kullanım alanı bırakılmış. Sürücüler iki kollu bir direksiyonun ve sürüş bilgilerinin üzerine yansıtıldığı şık bir konsolun arkasına geçiyor. Sağda geleneksel bir multimedya sistemi ve metal çerçeveli şık hava girişleri var.

 

Modelde aynı zamanda yüzer tipte bir orta konsol ve altlarında birer depolama alanı bulunan asma tipte koltuklar sunuluyor. Diğer özellikler arasında parlak siyah detaylar, kablosuz akıllı telefon şarjı ve LED ambiyans aydınlatması bulunuyor. Ayrıca arka koltuk için iki ekranlı ayrı bir multimedya sistemi sunuluyor ve yolcular diledikleri müzik ya da videolara ulaşabiliyorlar.

 

Icon konseptinin yanı sıra Geely “bilim, teknoloji ve zekanın yeni amiral gemisi” olarak tanımladığı Borui GE modelini de tanıtıyor. Model deri ve ahşap döşemeli lüks bir iç kabinle öne çıkıyor. Dijital kontrol paneli ve büyük multimedya sistemi de dikkat çeken özellikler arasında.

 

Borui GE, Volvo ile ortak geliştirilen bir plug-in hibrit sisteme sahip. Hibrit sistem, turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli motor, elektrikli motor, küçük bir pil ve 7 vitesli çift debriyajlı şanzımandan oluşuyor. Bu donanımla otomobilin yakıt tüketimi 1.6 litre/100 km.

 

 

Son Güncelleme : 28 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo