Güncellenen Hyundai i20 yeni stili ve teknolojileriyle tanıtıldı

Ototeknikveri     30 Nisan 2018 02:02

Hyundai makyajlı i20 modelini paketinden çıkarttı.

Güncellenen Hyundai i20 yeni stili ve teknolojileriyle tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yıl içinde satışa çıkacak güncellenen beş kapılı hatchback yeni ön tampon, basamaklı ön panjur ve başka bazı ufak stil değişiklikleriyle geliyor. Arka kısımda yeni arka tampon ve artık plakanın üzerinde bulunduğu arka kapak dikkat çekiyor.

 

Dış cephedeki stil değişikliklerini yeni arka lambalar ve güncellenen 15 ve 16 inç alaşım tekerlekler tamamlıyor. Model panoramik tavan penceresi ve iki renk tonlu Phantom Black tavanla geliyor. Renk seçenekleri arasında Champion Blue, Clean Slate ve Tomato Red gibi yeni seçenekler var.

Kabinde sürücüler yeni 7 inç ekranlı, Android Auto ve Apple CarPlay destekli Display Audi sistemini bulacak. Daha üst donanım seviyelerinde GPS navigasyonlu ve Live Services ile birlikte gelen Display Audio versiyonu tercih edilebilecek.

 

Bunun yanı sıra kabinde yeni USB şarj portu ve Hyundai SmartSense sürüş yardım sistemleri de bulunuyor. Bu sistemler arasında Şeritten Ayrılma Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı, Otonom Acil Fren, Sürücü Dikkat Uyarısı ve Uzun Far Asistanı bulunuyor. SmartSense sistemleri SE ve üzeri donanım seviyelerinde standart olarak sunuluyor.

 

Kaputun altında 1.0 litre motor 100 PS (74 kW) ve 120 PS (88 kW) güç çıkışı seçenekleriyle sunuluyor. Müşteriler aynı zamanda 75 PS (55 kW) ve 84 PS (62 kW) güç çıkışlarına sahip 1.2 litre motoru tercih edebiliyor.

 

Tüm i20 modelleri motor durdur/başlat sistemiyle gelecek. Ayrıca, 1.0 litre T-GDI motorlu modellerde yeni partikül filtresi bulunacak. Şanzıman seçenekleri büyük ölçüde eski modelden devam ediyor ancak yeni 7 vitesli çift debriyajlı şanzıman 100 PS (74 kW) 1.0 litre motor için sunulacak.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo