Yeni 2020 Ford Kuga / Escape prototipi görüntülendi

Ototeknikveri     03 Mayıs 2018 12:41

Ford’un yeni Kuga/Escape crossover otomobili ilk kez kameralara yakalandı. Üretim versiyonu kaportası içinde ancak kamuflajlı olan otomobilin iç mekanı da görüntülendi.

Yeni 2020 Ford Kuga / Escape prototipi görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilde epey ilerleme olduğu görülse de, hala son şeklinde farklılıklar olabilir. Omuz çizgisinin yukarı doğru uzanan tasarımı yeni Ford Focus’a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca ön çamurluk ve kaputun yanı arasındaki yükseklik farkı da yine Focus’a benzer bir özellik. Ön fasya tasarımının yeni Kuga/Escape modelinin modern bir Ford olarak hemen tanınmasını sağlaması bekleniyor.

 

Arka kısımda çamurluk panellerine doğru uzanan iri arka lambalar dışında anlaşılabilen pek bir şey yok. Lambaların şekli de kamuflaj nedeniyle belirsiz.

 

Multimedya ekranı orta konsolun en üstünde

Multimedya ekranı orta konsolun en üstünde konumlandırılmış ve tasarımı Focus’tan farklı. Ekranın altında, çeşitli radyo ve multimedya kontrolleri bulunuyor. Klima kontrollerinin konsolla radyo arasında bir yerde bulunacağı tahmin ediliyor.

 

Yeni nesil Kuga/Escape modelinin daha fazla iç kabin genişliği, daha yüksek kaliteli materyaller ve Wi-Fi erişim noktası, FordPass Connect, Kaza Önleme Asistanı, Aktif Park Asistanı 2, Kör Nokta Bilgilendirme, Kaçınma Manevrası Asistanı gibi modern aktif güvenlik ve kolay kullanım özellikleriyle gelmesi bekleniyor.

 

Hibrit versiyon gelebilir

Yeni crossover farklı elektrikli sistemlerle gelecek. Bir plug-in hibrit versiyonun da sunulması bekleniyor. Ford 2022 yılına kadar 24 plug-in hibrit otomobil piyasaya sürmeyi hedefliyor. Diğer motor seçenekleri arasında benzinli EcoBoost ve EcoBlue dizel motorlar da bulunacak.

 

Yeni Ford Kuga/Escape 2020 yılında piyasaya sunulacak.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo