Volkswagen Tiguan Coupe gelecek yıl çıkıyor

Ototeknikveri     03 Mayıs 2018 04:08

Volkswagen SUV segmentindeki bir normal bir de sportif coupe versiyon sunulması trendine uyuyor. Firma Tiguan’ın daha lüks bir versiyonunu çıkartacak.

Volkswagen Tiguan Coupe gelecek yıl çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek yıl çıkacak Tiguan Coupe (adı henüz onaylanmadı) beş kapılı olacak ancak belirgin şekilde sportif bir kaportayla gelecek. Dış cephede değişiklikler yapılırken, kabin büyük oranda standart Tiguan’la aynı olacak. İki modelde de aynı konsol bulunacak ancak daha lüks bir donanım seviyesi sunulması da muhtemel.

 

Tiguan’ın motor serisi büyük ölçüde devam ettirilecek. Yeni modelin bazı donanım seviyelerinin standart modelden yaklaşık 1500 euro’ya kadar daha pahalı olması bekleniyor. Giriş seviyesi modellerin önden çekişli olması, üst seviyelerde 4Motion dört çekişli sürüş sistemi sunulması bekleniyor.

 

Volkswagen Tiguan Coupe aynı zamanda farklı bir süspansiyon ayarından faydalanarak sportif karakterini ön plana çıkartacak.

 

Öte yandan, bu yeni versiyonla ilgili haberler henüz resmi olarak doğrulanmadığı için şimdilik biraz şüpheyle yaklaşabiliriz. Volkswagen beş yıl önce Volkswagen CrossBlue Coupe konseptini yapmış ancak üretime sokmamıştı.

 

Alman otomobil üreticisi T-Roc modelinin 2020’de çıkacak bir cabrio versiyonunu onayladı. Firmanın yeni niş arayışı içinde olduğu görülüyor ve SUV’lere olan talebin devam edeceğinin öngörülmesi bu talebi destekliyor.

 

 

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir18066 Arabanın tasarımı gerçekten harika. Coupe arabalar genellikle çok farklı ama Tiguan'ın bu tasarımı enfes olmuş

    08 05 2018 08:06 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo