Lynk & Co fabrikasında ikinci vardiya ile Çin’de üretimini artıracak

Ototeknikveri     07 Mayıs 2018 01:51

Geely’nin Lynk & Co markası Çin’in Zhangjiakou şehrindeki fabrikasında üretim kapasitesini artırıyor.

Lynk & Co fabrikasında ikinci vardiya ile Çin’de üretimini artıracak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabrikada şu an günde tek vardiya şeklinde 1800 işçi ve yaklaşık üç yüz robot çalışıyor. Lynk & Co ailesi büyürken ve üretim hattına daha çok model girerken, 1200 ilave işçiyle fabrikada ikinci vardiyanın da başlatılmasına karar verildi. Otomobil üreticisi, fabrikanın değişikliklerden sonra yılda 200.000 adet otomobil üretebileceğini belirtiyor.

Lynk & Co araç gövdelerinin kaynak işlemleri için Mercedes-Benz gibi Kuka robotları kullanıyor. Ek olarak, Rockwell Automation ve Robert Bosch da fabrikaya üretim hattı teknolojileri tedarik ediyor. Dijital olarak birbirlerine bağlı robotlar, fabrika içinde parçaları iş istasyonlarına taşıyan otomatik makinelerle birlikte çalışıyor.

 

Fabrika yerleşim yerlerinden oldukça uzak bir noktada bulunuyor ancak firma bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyor. Bu sayede ihtiyaç oldukça fabrikayı büyütebilecek kadar boş alan bulunduğu belirtiliyor.

Zhangjiakou fabrikası Lynk & Co 02 crossover ve 03 sedan modellerinin Çin piyasası için üretiminden sorumlu olacak. Bu arada, daha büyük 01 modeli Volvo XC40 ile birlikte Belçika’daki Ghent fabrikasında üretilecek.

 

 

Son Güncelleme : 07 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo