Makyajlı 2019 Hyundai Tucson bir otoparkta görüntülendi

Ototeknikveri     07 Mayıs 2018 05:18

2019 Hyundai Tucson Güney Kore’de bir otoparkta görüntülendi. Makyajlı model bu yılın Mart ayında New York Auto Show’da tanıtılmıştı.

Makyajlı 2019 Hyundai Tucson bir otoparkta görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model, markanın simgesi haline gelen basamaklı ön panjur, yenilenen farlar ve tamponla geliyor. Yan kısımlarda yeniden tasarlanan alaşım jantlar bulunuyor. Arkadaki değişiklikler arasında ise yeniden şekillendirilen arka lambalar, revize edilen tampon ve yeniden tasarlanan egzoz çıkışı sayılabilir.

 

2019 Hyundai Tucson yeni bir orta konsol tasarımına sahip. Şık biçimde tasarlanan yatay hava girişleri daha önceki dikey hava girişlerinin yerini almış. Bunların üzerinde ise yüzer tipte bir multimedya ekranı var. 7 inç ekran standart olarak geliyor ancak 8 inç boyutunda bir seçenek de mevcut. Güncellemeyle birlikte SUV aynı zamanda Qi kablosuz şarj ve arka loktukta USB şarj özelliği de kazanıyor. Güvenlik güncellemeleri arasında ise Çevre Görünüm Monitörü, Akıllı Seyir Kontrolü ve Dur & Kalk fonksiyonu, ayrıca Uzun Far Asistanı sayılabilir.

 

Hyundai güncellenen modelin Avrupa versiyonunda yeni geliştirilen 115 PS ve 133 PS 1.6 litre dizel motorları sunuyor. 115 PS versiyon 6 vitesli manuel şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemiyle geliyor. 133 PS versiyon ise 6 vitesli manuel şanzıman ya da 7 vitesli çift debriyajlı şanzımanla tercih edilebiliyor. Bu seçenek dört çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor.

 

2.0 litre dizel motorun maksimum güç çıkışı 1 PS artarak 186 PS oldu. Daha da önemlisi, bu motor 6 vitesli manuel şanzıman ya da (opsiyonel 6 vitesli otomatiğin yerine) yeni geliştirilen 8 vitesli otomatik şanzımanla geliyor.

 

2019 Hyundai Tucson gelecek yılın başlarında satışa çıkabilir.

Son Güncelleme : 07 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo