2018 Nissan Kicks, Juke modelinin yerini alacak

Ototeknikveri     10 Mayıs 2018 03:26

2018 Nissan Kicks gelecek ay ABD’de bayilere ulaşacak. Yeni modelin 17.990 dolar fiyatla satılacağı açıklandı.

2018 Nissan Kicks, Juke modelinin yerini alacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan’ın en uygun fiyatlı crossover otomobili Kicks, Rogue Sport’un altında konumlanacak ve Chevrolet Trax, Honda HR-V ve Ford EcoSport gibi modellerle rekabet edecek. Kicks tüm rakiplerinden yaklaşık iki bin dolar daha ucuz, bu da model için bir avantaj.

 

Nissan henüz detayları vermedi ancak giriş seviyesi Kicks S, 16 inç çelik jantlar, tavan rayları ve otomatik farlarla geliyor. Crossover model aynı zamanda üç USB portu, Bluetooth bağlantısı ve otomatik acil fren sistemiyle sunuluyor.

 

Orta seviye Kicks SV’nin fiyatı 19.690 dolardan başlıyor, kaporta renginde aynalar ve kapı tutacakları, 17 inç alüminyum jantlar gibi özelliklerle geliyor. İç kabinde şık dokunuşlar, otomatik klima kontrol sistemi, arka kısım için bir tente ve Android Auto ve Apple CarPlay destekli 7.0 inç multimedya sistemi sunuluyor. Bunun yanı sıra kör nokta uyarı sistemi, arkadan geçen trafik uyarısı ve Nissan Intelligent Key (akıllı anahtar) özellikleri mevcut.

 

En üst donanım seviyesi Kicks SR serinin en sportif üyesi ve özel tamponlar, bagaj kapağına monte spoyler, koyu krom ön panjur aksanları gibi özelliklere sahip. Diğer özellikler arasında LED kısa farlar, sis lambaları, entegre sinyal lambalı siyah aynalar sayılabilir.

 

Kicks SR deri kaplama direksiyon ve özel kumaş döşemelerin olduğu daha sportif bir iç kabinle geliyor. Ayrıca krom aksanlı deri vites kolu ve Akıllı Çevre Görünümü Monitörü dikkat çeken özellikler arasında.

 

Her bir model 1.6 litre dört silindirli 125 hp (93 kW / 126 PS) motordan güç alıyor. Motor Xtronic CVT şanzımanla çalışıyor. Bu donanımla otomobilin yakıt tüketimi ortalama 7.1 litre/100 km. Toyota C-HR gibi Kicks de önden çekişli sürüş sistemiyle sunulacak.

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo