Mercedes-Benz V-Serisi Night Edition fiyatı açıklandı

Ototeknikveri     16 Mayıs 2018 08:04

Üçüncü nesil Mercedes-Benz V-Serisi bu yıl 4 yaşına giriyor. Firma modeli yeni nesil gelene kadar bir kaç yıl daha taze tutacak bir güncelleme hazırlığı içinde.

Mercedes-Benz V-Serisi Night Edition fiyatı açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu güncellemenin hemen öncesinde ise Mercedes model için yeni Night Edition versiyonunu çıkardı. Bu versiyonun teslimatları gelecek ay başlayacak.

 

Özel model Almanya’da şimdiden siparişe açıldı ve fiyatı 55.260 euro olarak belirlendi. Modeldeki özelliklerin paket halinde sunulması sayesinde bu özellikleri tek tek almaya kıyasla 2300 euro tasarruf edilebiliyor.

 

Görsel yeniliklere baktığımızda, V-Serisi Night Edition özel siyah tasarım ayrıntıları, AMG ön ve arka apronlar, ön kanatlarda “Edition” logoları, parlak siyah renkte özel ön panjur tasarımı, siyah renkte ve yedi çift kollu tasarıma sahip 19 inç AMG jantlar ile geliyor.

 

Mercedes-Benz henüz aracın iç kabininden fotoğraf yayınlamadı ancak içeride deri döşemeli ve kontrast dikişli koltuklar, yine deri kaplama ve kontrast dikişli koyu renk konsol, siyan tavan döşemesi ve “Edition” logolu yer paspasları bulunduğu açıklandı. Özel versiyon V-Serisi ayrıca standart olarak Parking paketiyle geliyor, bu sayede dar yerlere park ederken kolay manevra yapılabiliyor.

 

2019 Mercedes-Benz V-Class Night Edition V250d donanımına sahip. Dizel motor 190 PS (187 hp / 140 kW) güç çıkışıyla geliyor ve ortalama 6.8 – 7.5 litre/100 km yakıt tüketiyor. CO2 emisyonları ise 179 – 199 gram/km arasında.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo