Skoda Karoq ve Volkswagen Atlas karışımı: Yeni Tharu SUV

Ototeknikveri     18 Mayıs 2018 03:01

Volkswagen, Skoda Karoq modelini Çin’de ufak değişiklikler ve Tharu ismiyle satacak. Yeni modelin satışları yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Skoda Karoq ve Volkswagen Atlas karışımı: Yeni Tharu SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in güçlü aile SUV’si konseptinin üretim versiyonu iki ay önce piyasaya çıkmıştı. Tharu, Teramont (Çin’de Atlas) modelinin küçük bir versiyonu ya da modifiye edilmiş bir Tiguan gibi görünüyor.

 

4453 mm uzunluğunda, 1841 mm genişliğinde ve 1632 mm yüksekliğindeki otomobilin aks mesafesi ise 2688 mm. VW Tharu, Karoq’dan 711 mm daha uzun, 27 mm daha yüksek ve aks mesafesi 50 mm daha geniş. İki modelin yüksekliği ise aynı.

 

Kompakt SUV gücünü iki motor seçeneğinden alacak; her ikisi de turboşarjlı 116 hp 1.2 litre ve 150 hp 1.4 litre. Motorlar çift debriyajlı yedi ileri otomatik vitesle çalışacak.

 

Tharu, Shanghai – Volkswagen ortak girişimi tarafından üretilecek. Ortak girişim yeni Grand Lavida ve Çin piyasasına özel başka bazı modelleri de üretiyor.

 

Yeni Volkswagen Tharu’nun önümüzdeki aylarda resmen tanıtılması bekleniyor. Satışlar ise yıl sonuna doğru başlayacak.

 

Volkswagen SUV’yi belirli Güney Amerika piyasalarında da sunabilir. Bu versiyonun ise Arjantin’de üretilmesi bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo