Yeni Opel Corsa GSi mükemmel sürüş keyfi vadediyor

Ototeknikveri     20 Mayıs 2018 05:17

Yeni Opel Corsa GSi bu yaz Insignia GSi’yi takiben piyasaya çıkacak. Otomobil gücünü markanın 110 kW/150 hp gücünde ve 220 Nm torka sahip 1.4 litre turbo motorundan alacak.

Yeni Opel Corsa GSi mükemmel sürüş keyfi vadediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel’in yeni modeli 8.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Otomobilin azami hızı ise 207 km/s. Corsa GSi 9.9 saniyede beşinci viteste saatte 80 km hızdan 120 km/s hıza çıkabiliyor. Otomobil aynı zamanda Euro 6D-TEMP uyumlu.

 

Mühendisler motorun yanıt hızına ve sürüş keyfine özellikle odaklanmış. Turboşarjlı motor, kısa vites aralıklarına sahip, ikinci ve üçüncü viteste çok hızlı geçiş sunan altı vitesli şanzıman ve 3000 – 4500 devir/dakika azami tork aralığıyla birlikte mükemmel sürüş keyfi sağlıyor.

Corsa GSi ayrıca pürüzsüz hassasiyet sunuyor. OPC versiyonundan bilinen spor şasi, kırmızı kaliperli frenler, opsiyonel 18 inç hafif alaşım jantlar ve 215/40 R18 lastiklerle birlikte atletik performans, olağanüstü yol tutuşu ve kısa fren mesaleri sunuyor.

 

Yeni Corsa GSi’nin yüksek performansı atletik dış görünüşüne de yansıyor. Otomobil büyük hava girişleriyle, oyuntulu kaputu, çıkıntılı arka spoyleri ve yan etekleriyle karakteristik bir tasarıma sahip.

Önden bakılınca Opel GSi fasyası büyük bal peteği ön panjur ve iki kanat tarafından desteklenen Opel logosuyla görülüyor, bunun yanı sıra yarış stili karbon görünümlü arka ayna yuvaları dikkat çekiyor. Ön kısımda yatay bir çizgiyle birbirine bağlanan krom tasarım bileşenleri otomobilin atletik görünümünü tamamlıyor. Çekici stil arka kısımda da aynı şekilde devam ediyor. Tavan spoyleri ilave bastırma kuvveti sağlıyor, arka apronun canlı tasarımıyla çevrelenen sportif krom egzoz borusu ise kaporta ile aynı renkte.

 

Sportif atmosfer iç kabine de hakim. Sürücü için opsiyonel Recaro performans koltuğu sunuluyor. Sürücü spor direksiyon kullanıyor. Deri vites kolu ve alüminyum pedallar da saf sürüş keyfini destekliyor.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo