PSA Grubu elektrikli otomobillerde Punch Powertrain teknolojilerini kullanacak

Ototeknikveri     20 Mayıs 2018 05:20

PSA Grubu yarı hibrit, elektrikli ve plug-in hibrit otomobillere geçiş sürecini hızlandırıyor. Firma bu teknolojilerin 2025 yılı itibariyle otomobillerinin tamamında bulunmasını hedefliyor.

PSA Grubu elektrikli otomobillerde Punch Powertrain teknolojilerini kullanacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu bağlamda, PSA Grubu yeni nesil elektrikli güç aktarım teknolojilerini Punch Powertrain firmasından tedarik etmeye karar verdi.

 

Sınıfının en iyi çift debriyajlı şanzımanı

PSA Grubu’nun Punch Powertrain ile işbirliği yapma kararının temel amacı firmanın patentli çift debriyajlı şanzıman tasarımından faydalanmak. Bu tasarım daha az bileşen gerektiriyor, daha hafif ve kompakt güç aktarım sistemine imkan veriyor. Ek olarak, şanzıman olağanüstü bir performans ve çok iyi yakıt ekonomisi sunuyor. Bu tasarımın 48 volt motor konfigürasyonlu yeni versiyonu PSA Grubu otomobillerinde kullanılacak.

 

Çift debriyajlı şanzıman teknolojisi, binek otomobil ve hafif ticari segmentlerindeki tüm DCT şanzımanlı araçlar için referans noktası oluşturuyor.

 

Punch Powertrain bu boyutta bir proje için büyük yatırımlar yaptı. Sürdürülebilir büyüme için firma iki hedefe odaklandı: ürün portföyünü genişletmek ve global piyasalarda güçlü bir müşteri kitlesi edinmek. PSA Grubu, firmanın ilk büyük Avrupalı müşterisi. Bu da firmanın ikinci hedefini yerine getiriyor: Avrupa’da ve dünyada konumunu güçlendirmek.

 

 

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo