Güncellenen Mazda CX-3 Japonya’da özel versiyon ve dizel motorla satışa çıktı

Ototeknikveri     20 Mayıs 2018 08:14

Mazda 2019 model CX-3’ü Japonya’da 31 Mayıs’tan itibaren satışa sunuyor. Otomobilin fiyatı 19.300 dolardan başlayacak.

Güncellenen Mazda CX-3 Japonya’da özel versiyon ve dizel motorla satışa çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Başlangıç fiyatı ile 20S önden çekişli giriş seviyesi versiyon satın alınabilecek. En düşük fiyatlı dört çekişli model ise 21.350 dolardan satılıyor. En üst donanım seviyesi XD ProActive S Package dört çekişli sistemle 26.797 dolara, önden çekişli sistemle 24.746 dolara satın alınabilecek. Fiyatlara 101 dolar geri dönüşüm ücreti dahil değil.

 

2019 Mazda CX-3 kompakt bir otomobil olarak mükemmel yol tutuşu vadediyor ve öncekinden daha sessiz ve konforlu bir ortam sunuyor. Otomobilde revize edilmiş bir süspansiyon ve yeni geliştirilen lastikler kullanılmış.

 

SkyActiv-G 2.0 litre benzinli motorun yanı sıra, güncellenen crossover yeni SkyActiv-D 1.8 litre dizel seçeneğiyle de satın alınabilecek. Dizel motor verimliliği ve emisyon performansını geliştiriyor.

 

Modelde dikkat çeken bir yenilik de Exclusive Mods özel versiyonu. Yeni özel versiyon 20S ve XD olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle, önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor. Özel versiyon 1 Temmuz’dan itibaren üretim bandından inmeye başlayacak.

 

2019 Mazda CX-3 Exclusive Mods standart 20S’de ve XD modellerinde sunulan donanımla geliyor, bunun üzerine ise kırmızı Nappa deri döşemeler ve beyaz detaylarla modern ve şehirli bir iç kabin atmosferi eklenmiş.

 

Kompakt crossover için bir dizi sürüş yardım sistemi de bazıları standart bazılarıysa opsiyonel olacak şekilde geliyor. Bunlar arasında geceleri yayaları tespit edebilen Advanced Smart City Brake Support sistemi, radar seyir kontrolü ve dur & kalk özelliği, 360 derece kamera sistemi, otomatik kararan arka aynası da bulunuyor.

 

 

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo