Fransa’nın İngiltere büyükelçisi DS 7 Crossback SUV satın aldı

Ototeknikveri     20 Mayıs 2018 11:35

Fransa’nın İngiltere büyükelçisi yeni PureTech 225 hp benzinli motorlu DS 7 Crossback Ultra Prestige otomobilini teslim aldı.

Fransa’nın İngiltere büyükelçisi DS 7 Crossback SUV satın aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil Fransız ürünü olması, görünümü ve DS Active Scan süspansiyon gibi yüksek teknoloji özellikleri nedeniyle makam aracı olarak seçildi. Dünya genelindeki trende uygun şekilde otomobil dizel değil benzinli motorla tercih edildi.

Motorlu arka koltuk yatırabilme ayarı, klimalı koltuklar, Haute Couture iç kabin stili, Active LED Vision farlar, 20 inç alaşım jantlar, panoramik tavan penceresi, FOCAL Electra ses sistemi, DS Connected pilot gibi özellikler otomobilin dikkat çeken özellikleri arasında.

 

Fransa’nın İngiltere büyükelçisi Jean-Pierre Jouyet otomobil için “Yeni DS 7 Crossback modelinin büyükelçiliğimizin resmi otomobili olmasından çok memnunum. Bu otomobil bize Fransa’nın lüks tasarım ve mükemmel üretimle eş anlamlı olmaya devam ettiğini kanıtlıyor. DS 7 Crossback ile yapacağım yolculuklar için şimdiden sabırsızlanıyorum.” dedi.

 

Bir DS 7 Crossback otomobilde görünen ilk Fransız yetkili aslında cumhurbaşkanı Emmanuel Macron olmuştu.

Otomobilin BlueHDI dizel ve PureTech benzinli (225 PS ve 180 PS) versiyonları bugünlerde teslim edilmeye başlanırken, 2019’da ise DS 7 Crossback E-Tense 4x4 modeli benzinli – elektrikli hibrit sistem, dört çekişli sürüş sistemi, 300 PS güç çıkışı ve 48 km elektrikli sürüş mesafesiyle gelecek. Bu arada, DS Automobiles bu yılki Paris Motor Show’da ilk tam elektrikli modelini tanıtacak.

 

 

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo