Audi Q8 video serisinden ilk bölüm yayınlandı

Ototeknikveri     22 Mayıs 2018 04:51

Audi Q8’in global prömiyeri için aksiyon dolu beş bölümlük bir video serisi hazırladı.

Audi Q8 video serisinden ilk bölüm yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Birinci bölüm bugün firmanın resmi Youtube kanalında yayınlandı. Bölümde Sandra ve Quentin adlarında modern bir çiftin lüks yaşantısı yansıtılıyor. Audi Q8 ile yaptıkları kısa bir gezintinin ardından Quentin evinden kaçırıldığında çiftin yaşantısı sarsılır. Adam karanlık bir odada uyanır ve Sandra kendisine telefon etmektedir. Quentin bulmacanın parçalarını birleştirerek neler olduğunu anlamaya çalışır. İlk bölümün sonunda Quentin çölün ortasında küçük bir kulübeden kaçarken görülür.

 

Audi serinin kalan bölümlerini de önümüzdeki haftalarda yayınlamaya devam edecek. Bu videolarda Q8 modelini de daha yakından görmüş olacağız.

Audi’nin “tüm zamanların en heyecan verici SUV’si” olarak tanımladığı otomobil Bentley Bentayga ve Lamborghini Urus’a daha ucuz bir alternatif olacak. Model MLB Evo ile aynı platformu paylaşacak.

 

Giriş seviyesi modelde 250 hp 2.0 litre dört silindirli motorun kullanılması bekleniyor. Bunun yanı sıra 355 hp 3.0 litre V6 turbo motor sunulacak. Audi’nin bir plug-in hirbit versiyon da sunması bekleniyor. Ayrıca S Q8 ve RS Q8 ile ilgili konuşmalar var. RS Q8 modelinde 530 hp 4.0 litre V8 motor kullanılabilir.

 

 

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo