Genesis Avrupa’da özellikle İngiltere’ye odaklanacak

Ototeknikveri     22 Mayıs 2018 05:45

Genesis 2020 yılında Avrupa piyasasına girdiğinde ana hedefinin İngiltere olacağını söylüyor.

Genesis Avrupa’da özellikle İngiltere’ye odaklanacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın patronu Manfred Fitzgerald İngiltere’nin ana hedefleri olacağını vurgulayarak Genesis’in Avrupa’da sağdan direksiyonlu otomobiller satmayacağı söylentilerine bir son vermiş oldu. Fitzgerald “Önümüzdeki bir kaç yıl içinde Avrupa piyasasına gireceğiz. Bu piyasada özellikle İngiltere’ye odaklanacağız. Kesinlikle 2020 için sağdan direksiyonlu otomobiller üreteceğiz.” dedi.

Fitzgerald’a göre Hyundai’nin lüks markası İngiltere’ye çok çeşitli araçlarla gelecek. Bunlar arasında G70 spor sedan, G80, S-Serisi rakibi G90 ve çok uzak olmayan bir gelecekte GV70 ve GV80 SUV’lerin bulunması bekleniyor. BMW X3 ve X5 ile rekabet etmek üzere tasarlanan ikili göz alıcı tasarımların yanı sıra benzinli ve dizel versiyonlarla gelecek. Elektrikli versiyonlar da ihtimal dahilinde.

Genesis Avrupa lansmanına hazırlanırken, ABD’deki bayileriyle ise son aylarda arası açık. 2017’de Güney Koreli otomobil üreticisi ABD’deki bayilerin Genesis modelleri satmasına izin verilmeyeceğini açıklamıştı. Bu ay ise Genesis genel müdürü Erwin Raphael tüm bayilerin Genesis modellerini satabileceğini söyledi.

 

 

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo