Volvo, Amazon Prime Now üzerinden V40 için test sürüşleri sunacak

Ototeknikveri     24 Mayıs 2018 01:09

İsveçli marka otomobilleri 45 dakikalık test sürüşleri için müşterilerinin kapılarına götürecek.

Volvo, Amazon Prime Now üzerinden V40 için test sürüşleri sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo otomobil sahipliğine getirdiği yeni alternatiflere Amazon Prime Now üzerinden sunduğu test sürüşlerini de ekledi. İngiltere’de başlatılan uygulamada, Haziran ve Temmuz ayları boyunca Londra (9-10 Haziran), Birmingham (16-17 Haziran), Manchester (23-24 Haziran) ve Edinburg (30 Haziran – 1 Temmuz) kentlerinde V40 otomobiller Amazon üzerinden alınacak randevuyla kapıya kadar teslim edilecek ve test edilebilecek.

 

Randevular bugünden itibaren verilmeye başlandı. Otomobil bir Volvo çalışanı tarafından müşterinin kapısına kadar teslim edilecek, ardından müşteri kendisine en yakın yolda 45 dakika boyunca otomobili test edebilecek. Eğer müşteri V40 otomobili satın almakla ilgilenirse işlemlere Volvo bayisinde devam edebilecek.

 

Bir firma sözcüsü bu hizmetin sadece belirtilen tarihler için planlandığını ve uzatılmasının düşünülmediğini söyledi. Öte yandan, sözcü, V40 için sunulacak bu hizmet başarılı olursa diğer modeller için de uygulanabileceğini ekledi.

 

Volvo bu yıl Care by Volvo abonelik servisini de başlattı. Bu servisle kullanıcılar aylık ödemelerle kapsamlı bir abonelik paketi dahilinde otomobilden faydalanabiliyorlar.

 

Volvo’nun yeni elektrikli performans otomobilleri markası Polestar da kendi modellerini Care by Volvo üzerinden sunacak. Sistem, bayi odaklı satış yerine Netflix ya da Spotify tarzı bir üyelik şekli sunuyor.

 

Yeni müşterilere ulaşmak için alternatif yollar deneyen markalar Volvo ve Polestar ile sınırlı değil. Ford ve Çinli e-ticaret devi Alibaba Çin’de bir “araba otomatı” tanıttılar. Herhangi bir insanın kontrol etmediği bu dev otomattan test sürüşü için araba seçmek hatta satın almak mümkün.

 

 

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo