Güncellenen Jeep Renegade yeni kabin teknolojileri ve hibrit sistemle geliyor

Ototeknikveri     29 Mayıs 2018 04:08

Küçük SUV’nin stili tazelendi ve kabine daha büyük bir multimedya ekranı eklendi. Daha sonra modelin bir hibrit versiyonu da çıkacak.

Güncellenen Jeep Renegade yeni kabin teknolojileri ve hibrit sistemle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep Renegade 2019’da dış cephede yapılacak ufak değişiklikler ve yeni kabin teknolojileriyle güncellenecek.

 

Dış cephe yenilikleri arasında LED gündüz sürüş ışıkları ve benzeri ufak değişiklikler bulunacak. Otomobilin retro Jeep stili de özü korunarak tazelenecek. İçeride mevcut 6.5 inç ekranın yerini daha büyük bir multimedya ekranı alacak, kontrol araçları da bu ekranda toplanacak. Yeni ekran mevcut ekrandan daha fazla yer kaplamayacak şekilde tasarlanmış.

 

Jeep daha önce portföyündeki tüm yeni otomobillere 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motora sahip 48V yarı hibrit bir versiyon ekleyeceğini duyurmuştu. Güncellenen Renegade modeli de bundan faydalanacak. Marka 2020’ye kadar her modeline bir plug-in hibrit versiyon da eklemeyi planlıyor.

 

Renegade Jeep’in Avrupa’daki en başarılı modeli. Nissan Qashqai ile rekabet edecek yeni Jeep Compass da markanın başarısında önem taşıyor. Bir Jeep sözcüsü güncellenen Renegade modelinin büyük otomobil fuarlarından birinde tanıtımı sonrası Eylül 2018’de çıkacağını açıkladı. Fiyatın fazla artması beklenmiyor.

 

Jeep CEO’su Mike Manley “Renegade Avrupa’da büyüyor, olmak istediğimiz noktadayız. Şimdi kıtanın en büyük segmentinde yer alan Compass’ın Avrupa lansmanını tamamlayacağız. 2018’de önceki yıla kıyasla önemli bir büyüme yakalayacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo