Skoda Superb Station’ın zırhlı versiyonu çıktı

Ototeknikveri     30 Mayıs 2018 12:50

Skoda, İngiltere’den özel bir ekiple ortaklaşa yürüttüğü mühendislik projesiyle Superb Station modelinin silahlı saldırılara dayanıklı kurşun geçirmez bir versiyonunu geliştirdi.

Skoda Superb Station’ın zırhlı versiyonu çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Superb Station’ın 190 hp 2.0 TDI versiyonunu temel alan zırhlı model 136.320 euro fiyatla satılacak. Yeni model standart versiyonla neredeyse tamamen aynı ancak PAS 300 sivil koruma sertifikasına sahip yani aracın içindekiler silahlı saldırılardan korunabiliyor.

 

Skoda güvenliği korumak açısından otomobilde yaptığı değişikliklerin tüm detaylarını açıklamadı ancak çoğunluğu VIP kişiler ya da üst düzey devlet yetkilileri olması beklenen yolcuların güçlendirilmiş bir güvenlik kafesiyle korunacağı biliniyor.

 

Otomobil patlak lastiklerle bile yürümeye devam edebilen tekerlekler kullanıyor, ayrıca acil durum aydınlatma ve siren sistemiyle geliyor. İlave ağırlığı karşılayabilmek için otomobil farklı bir süspansiyon ve yeni bir fren sistemi kullanıyor.

 

İç kabinde 8.0 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi kapsamında GPS bağlantısı, ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto desteği bulunuyor.

 

Üç yıllık geliştirme sürecinin ardından zırhlı Superb Station siparişe açıldı.

 

 

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo