Güncellenen 2019 Fiat 500X ortaya çıktı

Ototeknikveri     03 Haziran 2018 09:27

Dünya Sergio Marchionne’nin FCA için beş yıllık planını açıklamasını beklerken, Fiat güncellenen 500X SUV’nin geliştirme sürecine iklim testleriyle devam ediyor.

Güncellenen 2019 Fiat 500X ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil bir kaç hafta önce Kuzey Kutup Dairesi’nde görüntülendi. Yeni fotoğraflar güncellenen modelle ilgili yeni detayları da ele veriyor. Yeni bir ön panjur, yeniden tasarlanan gündüz sürüş ışıkları ve yeni tampon zaten bekleniyordu, son fotoğraflarda bunların yanı sıra LED teknolojili farlar da görülüyor. Büyük ana farlarla sis lambaları arasındaki ikincil farların LED olduğu anlaşılıyor.

 

Beklendiği gibi, tasarım değişiklikleri Fiat 500’den esinlenilmiş. Buna örnek olarak yeni LED farlar ve kaportayla aynı renkteki orta kısımları, ayrıca yuvarlak LED gündüz sürüş ışıkları gösterilebilir.

 

Yumuşak değişiklikler

Güncellenen otomobilde yeni ön panjur dikkat çekiyor. Ön panjur eskisinden daha büyük, ayrıca Fiat logosu artık yatay şeridin ortasında değil ve daha büyük boyutta.

 

2018 model yılı için teknoloji bakımından zaten yeni güncellenmiş olan iç kabinde ise daha çok estetik değişiklikler bekleniyor.

 

2018 Fiat 500X 7 inç dokunmatik ekranlı Uconnect multimedya sistemi ve arka kameraya sahip. Yeni güncellemeyle birlikte bunlara tasarımı yenilenmiş direksiyon, daha modern bir gösterge tablosu ve yenilenen döşeme seçenekleri eklenebilir.

 

ABD versiyonunda motorlar aynı kalacak

Jeep Renegade’in İtalyan kuzeni Avrupa’da yeni ya da mevcut benzinli ve dizel motorların daha güncel versiyonlarıyla gelebilir ancak ABD’de 1.4 turbo motor ve doğal emişli 2.4 litre motor seçenekleri devam edecek.

 

Fiat markasının ABD ve Çin piyasalarından çekilebileceğine yönelik haberler var. Dolayısıyla güncellenen Fiat 500X İtalyan markanın Amerika’daki son modellerinden birisi olabilir.

 

Güncellenen Fiat 500X, 2019 model yılı için bu yılın sonuna doğru tanıtılabilir.

 

 

Son Güncelleme : 03 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo