Makyajlı yeni Audi A4 yolda görüntülendi

Ototeknikveri     04 Haziran 2018 10:37

Popüler Audi A4 sedanın güncellenen versiyonu piyasaya çıkmak üzere. Otomobilin 48v yarı hibrit teknolojisiyle gelmesi bekleniyor.

Makyajlı yeni Audi A4 yolda görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi’nin en çok satan modellerinden A4 sedanın güncellenmiş versiyonu yıl sonundan önce piyasada olacak. A4’ün satış rakamları SUV rüzgarı nedeniyle düşüe geçse de, model Audi’nin Avrupa’da en çok satanlarından olmayı sürdürüyor. Bu nedenle firma A4’ü güncellemek için onlarca milyon euro akıtmaktan çekinmedi.

 

Otomobilin muhtemelen bu yılki Paris Motor Show’da gerçekleştirilecek tanıtımından önce, Almanya’da test esnasında casus fotoğrafları çekildi. A4’ün dış cephe tasarımında dramatik bir farklılık olmayacağı anlaşılıyor. Hafif kamuflaj yeniden şekillendirilen ön tamponu gizliyor. Yeni farlar ve arka tampon da bekleniyor.

 

Hafif kamuflaj Audi’nin tasarımdan daha çok teknolojiye odaklandığını gösteriyor. 48C yarı hibrit teknolojisi yeni modelde büyük mühendislik maliyetleri olmadan uygulanabilir, zira otomobil bu teknolojiyi zaten kullanan A8’le aynı platformu paylaşıyor.

 

Audi’nin mevcut 1.4 litre dört silindirli turbo motorun yerine VW Grubu’nun daha büyük kapasiteli 1.5 litre motorunu kullanması da beklenen yenilikler arasında. 2.0 litre benzinli ve dizel motorlarda, ayrıca 3.0 litre dizel motorda da güç çıkışı ve verimlilik bakımından güncellemeler bekleniyor.

 

A4 serisinde sedan ve station modeller ilk olarak güncellenecek, ardından sıra A4 Allroad ve performans odaklı S4 ve RS4 modellerine gelecek.

Son Güncelleme : 04 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo