Seat Ibiza ve Arona, Beats ile şenleniyor

Ototeknikveri     05 Haziran 2018 01:04

Seat ve Beats arasında iş birliği geçen yıl başlamıştı. Seat modellerinin bazılarında BeatsAudio özelliğini opsiyonel ekstra olarak sunuyordu. Şimdi bu iş birliği Ibiza ve Arona’nın özel Beats versiyonları ile daha da derinleşti.

Seat Ibiza ve Arona, Beats ile şenleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat Ibiza ve Arona Beats özel versiyonları, Eclipse Orange yan aynalar ve bagaj kapağında “BeatsAudio” logosuyla geliyor. Özel versiyonların dış cephe renk seçenekleri arasında Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black ve Nevada White renklerinin yanı sıra yeni Magnetic Tech de bulunacak.

 

Nevada White üzerine üç farklı kontrast tavan rengi seçeneği de bulunuyor. Krom pencere çevreleri, full-led farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları da bu versiyonları Ibiza ve Arona serilerinin standart modellerinden ayırıyor.

 

Seat otomobillerde ayrıca aydınlatmalı eşik plakaları, direksiyonda, el freninde, vites kolunda ve multimedya sistemi çevresinde Eclipse Orange kontrast dikişlere ve Ice Metal kapı iç panellerine yer vermiş.

 

MirrorLink, Android Auto ve Apple CarPlay standart donanım listesinin parçası olarak gelirken, yeni Dijital Kokpit ve elbette BeatsAudio lüks ses sistemi de sunuluyor. Ses sistemi 300 watt amplifikatör, 7 hoparlör (+2 tiz hoparlör), iki woofer yedek tekerlek yuvasında bir subwoofer ile geliyor.

 

Ibiza Beats dört benzinli ve dört dizel motor seçeneğine sahip. Bunların güç çıkışları 75 PS ve 115 PS arasında değişiyor. Arona Beats ise üç benzinli motor ve üç dizel motorla geliyor.

Son Güncelleme : 05 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo