Peugeot yeni modelinden ipucu yayınladı

Ototeknikveri     06 Haziran 2018 01:28

Peugeot sosyal medya kullanıcılarının “kodu kırmasını” ve gelecek yıl çıkacak yepyeni bir modeli ortaya çıkartmalarını istiyor.

Peugeot yeni modelinden ipucu yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın Twitter’da yayınladığı video incelendiğinde, bahsi geçen modelin yeni 508 SW olabileceği anlaşılıyor.

 

Cenevre’de tanıtılan liftback versiyonun arından, 508’in bu ikinci versiyonunun Ekim ayının başında 2018 Paris Auto Show’da tanıtılması bekleniyor.

 

Mevcut 508 ile aynı ön kısım ve iç kabine sahip station model daha uzun arka sarkıntı ve özel bagaj kapağıyla geliyor. Yeni konfigürasyon sayesinde bagaj kapasitesi liftback modelin 487 litre kapasitesine kıyasla önemli derecede artacak.

 

Peugeot’nun Volkswagen Passat, Ford Mondeo ve Skoda Superb station gibi otomobillerle rekabet edecek modeli, kardeşiyle aynı motor seçeneklerinden faydalanabilir. Dolayısıyla 128 PS (126 hp / 94 kW) ve 222 PS (219 hp / 163 kW) güç çıkışlarına sahip benzinli ve dizel motorlar bekleniyor.

 

Yeni Peugeot 508’in daha güçlü bir versiyonu hakkında da söylentiler. Bu model 308 GTI ile aynı 1.6 litre dört silindirli turboşarjlı 275 PS motoru kullanabilir.

 

Bir hibrit versiyon da planlar arasında. Eğer firma hibrit otomobilin üretimine yeşil ışık yakarsa, Peugeot 508 SW için de böyle bir versiyon düşünülebilir.

 

 

Son Güncelleme : 06 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo