Subaru sınırlı üretim 2019 WRX ve WRX STI Series.Gray modellerini tanıttı

Ototeknikveri     06 Haziran 2018 03:42

Subaru sınırlı üretim Series.Gray WRX ve WRX STI modellerini 2018 Subaru Tecnica International Boxerfest’de tanıttı. WRX modeli 750 adet, WRX STI ise 250 adet üretilecek.

Subaru sınırlı üretim 2019 WRX ve WRX STI Series.Gray modellerini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

WRX Series.Gray 32.595 dolar fiyatla satılacak. Bu model 6 vitesli manuel şanzıman, Cool Gray Khaki dış cephe, Crystal Black Silica logolar ve siyah renkte 18 inç alaşım jantlarla geliyor.

 

WRX Premium donanım seviyesini temel alan Series.Gray WRX, firmanın performans paketiyle sunuluyor. Pakette süet Recaro koltuklar, 8 farklı elektrikli ayara sahip sürücü koltuğu, JURID ön fren balataları ve açılır tavanı iptal eden panel bulunuyor. Sürücünün direksiyon komutlarına duyarlı LED farlar, LED sis lambaları, anahtarsız erişim ve tek düğmeyle başlatma özellikleri de modelde yer alıyor.

 

WRX STI Series.Gray modelini isteyenler ise 39.695 dolar ödüyor. Bu modelde diğeriyle aynı Cool Gray Khaki dış cephe rengi, Crystal Black Silica logolar ve 18 inç jantlar yerine 19 inç jantlar bulunuyor. Brembo frenler gümüş finiş ve siyah STI logosuyla geliyor. Kabinde siyah süet ve karbon siyah deri minderli koltuklar, kırmızı dikişli süet direksiyon, Recaro sürücü koltuğu için 8 farklı elektrikli ayar, anahtarsız giriş ve tek düğmeyle başlatma özellikleri bulunuyor.

 

Otomobilde Bilstein STI spor süspansiyon ve Bilstein amortisörlere yer verilmiş. Gergi yaylı ön süspansiyon ve çift salıncaklı arka süspansiyon otomobilin konforunu artırıyor.

 

Her iki model de bu sonbaharda Subaru bayilerine gelecek.

Son Güncelleme : 06 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo