Jeep Torino’da 2019 Renegade modelini tanıttı

Ototeknikveri     07 Haziran 2018 07:25

Jeep, Fiat 500X ile kardeş Renegade modelini piyasaya çıkartalı dört yıldan fazla oldu. Otomobilin yerini yeni nesile bırakması için henüz erken olsa da, güncellenme zamanı gelmişti.

Jeep Torino’da 2019 Renegade modelini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat Chrysler yeni modelin detayları konusunda ketum davranıyor ve şimdilik üç fotoğraf yayınlamakla yetindi. Yayınlanan fotoğraflardan Renegade modelinde ufak değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor. Bunlar arasında Jeep’in ünlü yedi oluklu ön panjurunun yanında görülen yeni farlar dikkat çekiyor. Ön fasyadaki sac metal, hava barajı çevresinde daha alçaktan giriş yapıyor, yeni hava girişlerini ve gündüz sürüş ışıklarını da kapsıyor. Çizgiler daha keskin biçimde kıvrımlı görünüyor.

Yumuşak değişiklikler arka kısımda da devam ediyor. Burada arka lambalar önceki modelden daha farklı görünüyor. Bagaj kapağında yeni bir tutacak bulunuyor. Tavan spoyleri de yeniden şekillendirilmiş gibi görünüyor.

 

İç kabini ya da kaputun altını henüz göremiyoruz ancak FCA’nın kabin donanımını ve motorları güncellediği düşünülüyor.

Torino’da yeni tanıtılan 2019 Jeep Renegade modelinden ayrıntılar gelmeye devam edecek. Yeni model İtalya’da Torino’dan çok daha güneyde bulunan Melfi şehrinde üretiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 07 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo