Yeni Peugeot 508 SW Fransız şıklığıyla konfor ve pratikliği buluşturuyor

Ototeknikveri     07 Haziran 2018 08:21

Fransızlar stilden gerçekten iyi anlıyor. Peugeot kısa zaman önce bunu yeni 508 sedanla kanıtlamıştı, şimdi ise yeni 508 SW karşımızda.

Yeni Peugeot 508 SW Fransız şıklığıyla konfor ve pratikliği buluşturuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Sport Wagon, Peugeot’nun D segmenti sedan otomobilinin uzun versiyonu ve Paris Motor Show’da tanıtıldıktan sonra gelecek Ocak ayında satışa çıkacak. Yeni model fuardaki tanıtımdan önce internette ortaya çıkartıldı.

 

Peugeot CEO’su Jean Philippe Imparato yeni model için “Radikal fastback coupe sedan otomobilin ardından şimdi de station versiyonu çıkardık. Gerçekten enerjik ve nefes kesici bir otomobil oldu. Yeni Peugeot 508 SW markanın dönüşümünü pekiştiriyor, göz alıcı çizgileri ve etkileyici özellikleriyle seriyi güçlendiriyor. Peugeot’yu bir lüks anaakım marka haline getirme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz.” diye konuştu.

 

1.42 metre yüksekliğindeki SW, sedan ile aynı yükseklikte olsa da ondan 3 cm daha uzun. Yine sedan model gibi, SW de çerçevesiz yan pencerelere sahip. Otomobil daha uzun bir tavan çizgisi ve üst kısımda güvenle eşya taşıyabilmek için tavan raylarına sahip. Yeni modelin 530 litre bagaj kapasitesi arka koltuklar katlandığında 1780 litreye çıkıyor.

 

Kabinin arkasında sedana kıyasla daha fazla baş mesafesi ve 27 derece yatırılabilen arka koltuklar sayesinde konforlu bir yolculuk yapılabiliyor. Büyük tavan penceresi kabinin güneş almasını sağlıyor. B sütunundan öne doğru kabin i-Cockpit sistemi de dahil olmak üzere sedan modelle aynı.

 

PSA 508 SW modelini altı motor seçeneğiyle sunacak; iki benzinli ve dört dizel motorun kapasiteleri 1.5 – 2.0 litre arasında, güç çıkışları ise 130 hp – 225 hp arasında değişiyor. Motorlar sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Gelecek yıl modelin plug-in hibrit versiyonunun da çıkartılması planlanıyor.

Son Güncelleme : 07 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo